Εκτός πλάνων Στραματσόνι ο Λαγός

Εκτός πλάνων Στραματσόνι ο Λαγός

Νίκος Αθανασίου
Εκτός πλάνων Στραματσόνι ο Λαγός

bet365

Ο νεαρός αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν θέλησε να φύγει απο το τριφύλλι αλλα η αποχώρηση του ειναι μονόδρομος καθώς ο Ιταλός τεχνικός δεν τον υπολογίζει για την νέα σεζόν.

Μετά τον Νίκο Καλτσά, ακόμη ένας Έλληνας και μάλιστα από τα σπλάχνα του συλλόγου αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Ο λόγος για τον Τάσο Λαγό ο οποίος ενημερώθηκε οτι δεν υπολογίζεται ενόψει της νέας χρονιάς από τον Αντρέα Σταματσόνι.

Ο νεαρός αρχηγός του τριφυλλιού παρουσιάστηκε ως... φευγάτος από επιλογή αλλά τα πράγματα δεν είναι έτσι. Από την στιγμή που δεν υπολογίζεται είναι μονόδρομος το να βρει ομάδα και να αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό μετά από περίπου μια δεκαετία με το τριφύλλι στην καρδιά.

Ο Λαγός που ήταν βασικός επί Αναστασιου και πρωταγωνιστής στην δημιουργία της νεανικής ομάδας που πήρε το κύπελλο και διεκδίκησε το πρωτάθλημα δείχνοντας ξεκάθαρα σημάδια βελτίωσης μέσα από την καθημερινή δουλειά, δεν πήρε ευκαιρίες από τον Ιταλό και ήταν ξεκάθαρο πως δεν βρισκόταν στα πλάνα του 40χρονου τεχνικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα