Πόσο άλλαξες...

Πόσο άλλαξες...

Δημήτρης Τομαράς
Πόσο άλλαξες...

bet365

Αρκετές θα είναι οι... απουσίες στην φετινή ερυθρόλευκη αποστολή για το Λάνγκεφελντ της Αυστρίας σε σχέση με πέρυσι στο Ζέεφελντ.
Ήταν 9 Ιουλίου του 2015 όταν ο Μάρκο Σίλβα ανακοίνωνε αποστολή για το α' στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ. Με βάση τις θέσεις τους στο αεροπλάνο για την Αυστρία μπήκαν σε πρώτη φάση οι εξής παίκτες: Ρομπέρτο, Λόρια, Γιαννιώτης και Χουτεσιώτης (τερματοφύλακες), Μποτία, Αυλωνίτης, Σιόβας, Σαλίνο, Μαζουάκου, Βούρος (αμυντικοί), Μπουχαλάκης, Γιαταμπαρέ, Τζανδάρης, Φουστέρ, Φορτούνης, Ζντιέλαρ, Τσόρι, Μαρτίνες, Λάτσι (μέσοι), Κολοβός, Γιαννιώτας, Πουλίδο, Μπενίτες, Καραμάνος, Χάρα και Ολαϊτάν (επιθετικοί).
Φέτος έναν χρόνο μετά η προετοιμασία ξεκινάει αρκετά νωρίτερα με τον Πορτογάλο να είναι υποχρεωμένος να βγάλει τους εκλεκτούς του στις 20 Ιουνίου, δηλαδή μία ημέρα πριν την αναχώρηση για το Λάνγκεφελντ της Αυστρίας. Ποιοί θα λείπουν; Ο Ρομπέρτο εκτός απροόπτου είναι ήδη παρελθόν ενώ ο δανεικός φέτος στον Πανιώνιο, Γιαννιώτης είναι ερωτηματικό. Οι δύο... σίγουροι κίπερ θα είναι οι Καπίνο και Χουτεσιώτης.
Πάμε στην άμυνα. Ο Σαλίνο δεν συνεχίζει στον Ολυμπιακό ενώ ως προς το κέντρο δεν θα υπάρχουν οι Γιαταμπαρέ (πωλήθηκε στην Βέρντερ), Τζανδάρης (τραυματίας και εκτός για σημαντικό διάστημα), Φουστέρ (αποχώρησε) και Λάτσι που πήγε δανεικός στον ΑΠΟΕΛ ενώ στον... αέρα είναι και ο Μαρτίνες. Από τους επιθετικούς ο Κολοβός πήγε δανεικός στην Μαλίν, ο Μπενίτες έχει πουληθεί στην Κρουζ Αζούλ, ο Καραμάνος δύσκολα θα γυρίσει ενώ ο Χάρα συνεχίζει την καριέρα του στο Μεξικό. Μεγάλο ερωτηματικό θα είναι και ο Ολαϊτάν.
Οι new entries για φέτος ως προς το α' στάδιο της προετοιμασίας θα είναι οι Ντα Κόστα, Σεμπά, Φιγκέιρας, Ιντέγιε και λογικά και οι Γούτας - Μπέρτος. Μένει να ξεκαθιστεί και ποιοι μικροί θα ακολουθήσουν την αποστολή ενώ από την στιγμή που δεν θα είναι - εκτός απροόπτου όπως αναφέραμε πιο πάνω - στο Ζέεφελντ ο Ρομπέρτο θα πρέπει να πάρει τέσσερις κίπερ ο Σίλβα. Άρα θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε Γιαννιώτη, Στρέζο και Κατσιμήτρο για τις άλλες δύο επιλογές για το Ζέεφελντ, καθώς θεωρείται δύσκολο να έχει προλάβει να έχει κλείσει κίπερ έως τότε η ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα