Και Κουλούρη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Θοδωρής Βασίλης
Και Κουλούρη ο ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Δημοσιεύματα θέλουν τον ΠΑΣ Γιάννινα να κοιτάει προς Τούμπα μεριά για την απόκτηση ποδοσφαιριστών με τους Ηπειρώτες να έχουν ρωτήσει και για τον Ευθύμη Κουλούρη ο οποίος την φετινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ανόρθωση.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ετοιμάζεται για την πρώτη του ευρωπαϊκή παρουσία και στην ομάδα κοιτάνε το πως θα ενισχύσουν την ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Κάποιες από τις περιπτώσεις που εξετάζουν είναι από τον ΠΑΟΚ κι ένα από τα ονόματα που αρέσουν πολύ είναι αυτό του Ευθύμη Κουλούρη!

Ο 20χρονος επιθετικός αγωνίστηκε την φετινή σεζόν με απόλυτη επιτυχία στην Ανόρθωση (21 συμμετοχές κι 6 γκολ) δανεικός από τον Δικέφαλο του Βορρά και με τις εμφανίσεις του κατάφερε να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα γνωρίζουν τις δυσκολίες του εγχειρήματος, αφού ο Κουλούρης έχει πολλές συμπάθειες στην Τούμπα και δείχνουν να πιστεύουν πολύ. Βέβαια, όλα θα εξαρτηθούν από την μεταγραφική πολιτική του ΠΑΟΚ και το αν θα αποκτηθούν ένας ή δύο επιθετικοί.

Αν οι Θεσσαλονικείς πάνε για δύο επιθετικούς, τότε ο χρόνος συμμετοχής του Κολούρη θα περιοριστεί αρκετά και ο ΠΑΣ θα κάνει ξανά κρούση για τον δανεισμό του.

Το σίγουρο είναι ότι με τις περιπτώσεις των Κουλούη, Σάμπο και Ζάιρο ο «Άγιαξ» δείχνει να στοχεύει σε παίκτες από το πάνω ράφι ενόψει και της ευρωπαϊκής του συμμετοχής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα