Ο περιζήτητος Γκάρι Ροντρίγκες και οι προτάσεις

Ο περιζήτητος Γκάρι Ροντρίγκες και οι προτάσεις

Ο περιζήτητος Γκάρι Ροντρίγκες και οι προτάσεις

bet365

Αρκετές ομάδες από το εξωτερικό έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες, με τον ΠΑΟΚ να λέει «όχι» σε πρόταση ομάδας από την Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Για τους ανθρώπους του «Δικεφάλου», ειδικά τον Λούμπος Μίχελ, δεν είναι κάτι περίεργο το ενδιαφέρον τόσων ομάδων για τον μεσοεπιθετικό από το Πράσινο Ακρωτήρι. Ο ΠΑΟΚ είχε απορρίψει δύο προτάσεις πώλησης τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ και τώρα υπάρχουν ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Το ότι στην Τούμπα αρνήθηκαν τις προτάσεις από την Τουρκία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα τον χειμώνα, δεν σημαίνει πως απαραίτητα θα κάνουν το ίδιο και στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Αν επαληθευτούν τα όσα υποστηρίζει, εδώ και αρκετό καιρό, ο μάνατζερ του Γκάρι Ροντρίγκες, το φιλολογικό ενδιαφέρον ομάδων από Ολλανδία, Τουρκία και Κίνα μπορεί να μετατραπεί σε κανονική πρόταση αγοράς του, όπως έχει, ήδη, συμβεί με ομάδα από την Ισπανία και το πρωτάθλημα της Primera Division.

Ο Μίχελ δεν δείχνει αρνητικός στο ενδεχόμενο πώλησης του Ροντρίγκες, κρατώντας την ίδια στάση όπως και στα θέματα του Μακ και του Κάτσε. Περιμένει να αξιολογήσει τις επίσημες προτάσεις, που τυχόν έρθουν από το εξωτερικό, για να πάρει τις οριστικές αποφάσεις.

Είναι δεδομένο πως στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να πωληθούν οι συγκεκριμένοι δύο ποδοσφαιριστές, που μπορεί να γίνουν τρεις αν προστεθεί και ο περιζήτητος Γκάρι Ροντρίγκες…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα