Ο περιζήτητος Γκάρι Ροντρίγκες και οι προτάσεις

Ο περιζήτητος Γκάρι Ροντρίγκες και οι προτάσεις

Αρκετές ομάδες από το εξωτερικό έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες, με τον ΠΑΟΚ να λέει «όχι» σε πρόταση ομάδας από την Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Ο περιζήτητος Γκάρι Ροντρίγκες και οι προτάσεις

Για τους ανθρώπους του «Δικεφάλου», ειδικά τον Λούμπος Μίχελ, δεν είναι κάτι περίεργο το ενδιαφέρον τόσων ομάδων για τον μεσοεπιθετικό από το Πράσινο Ακρωτήρι. Ο ΠΑΟΚ είχε απορρίψει δύο προτάσεις πώλησης τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ και τώρα υπάρχουν ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Το ότι στην Τούμπα αρνήθηκαν τις προτάσεις από την Τουρκία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα τον χειμώνα, δεν σημαίνει πως απαραίτητα θα κάνουν το ίδιο και στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Αν επαληθευτούν τα όσα υποστηρίζει, εδώ και αρκετό καιρό, ο μάνατζερ του Γκάρι Ροντρίγκες, το φιλολογικό ενδιαφέρον ομάδων από Ολλανδία, Τουρκία και Κίνα μπορεί να μετατραπεί σε κανονική πρόταση αγοράς του, όπως έχει, ήδη, συμβεί με ομάδα από την Ισπανία και το πρωτάθλημα της Primera Division.

Ο Μίχελ δεν δείχνει αρνητικός στο ενδεχόμενο πώλησης του Ροντρίγκες, κρατώντας την ίδια στάση όπως και στα θέματα του Μακ και του Κάτσε. Περιμένει να αξιολογήσει τις επίσημες προτάσεις, που τυχόν έρθουν από το εξωτερικό, για να πάρει τις οριστικές αποφάσεις.

Είναι δεδομένο πως στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να πωληθούν οι συγκεκριμένοι δύο ποδοσφαιριστές, που μπορεί να γίνουν τρεις αν προστεθεί και ο περιζήτητος Γκάρι Ροντρίγκες…

Best of internet