Κοστίν Λάζαρ: «Δυνατός και γρήγορος ο Βαρέλα»

Κοστίν Λάζαρ: «Δυνατός και γρήγορος ο Βαρέλα»

Κοστίν Λάζαρ: «Δυνατός και γρήγορος ο Βαρέλα»

bet365

Ο ΠΑΟΚ θέλει τον Φερνάντο Βαρέλα κι ένας πρώην παίκτης του, ο Ρουμάνος Κοστίν Λάζαρ, μιλάει στο Gazzetta.gr για τον κεντρικό αμυντικό της Στεάουα.

Ο Κοστίν Λάζαρ γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει στο ρουμανικό ποδόσφαιρο, τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές, που παίζουν στο πρωτάθλημα.

Ξέρει, λοιπόν, αρκετά πράγματα και για τον Φερνάντο Βαρέλα, που από το 2012, αρχικά με την Βασλούι και στη συνέχεια με την Στεάουα Βουκουρεστίου, βγάζει το ψωμί του.

«Δυνατός αμυντικός, πολύ δυνατός και γρήγορος», ήταν η πρώτη αντίδρασή του Ρουμάνου ποδοσφαιριστή, ο οποίος από το 2011 έως το 2013 φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

«Έχει στοιχεία στο παιχνίδι του, που δεν τα έχουν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι παίζουν στην θέση του κεντρικού αμυντικού, ίσως σε κάποια από αυτά να θυμίζει τον Μιγκέλ Βίτορ, αλλά μιλάμε για δυο εντελώς διαφορετικούς ποδοσφαιριστές, πιστεύω ότι αν αποκτηθεί θα βοηθήσει πολύ τον ΠΑΟΚ», πρόσθεσε ο Λάζαρ, που συνεχίζει να είναι στη Θεσσαλονίκη περιμένοντας στα 35 του, πια, να δει τι θα κάνει με την καριέρα του.

Όταν ρωτήθηκε για τις διαπραγματεύσεις μεταξύ ΠΑΟΚ και Στεάουα και για τα χρήματα, που αξιώνει ο Τζίτζι Μπεκάλι απλά… γέλασε με νόημα. «Ετσι είναι στο ποδόσφαιρο…», είπε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα