Προτάθηκε και ο Πέδρο Λεόν στην ΑΕΚ!

Gazzetta team
Προτάθηκε και ο Πέδρο Λεόν στην ΑΕΚ!

bet365

Μέσα στις περιπτώσεις που έχουν προταθεί στην ΑΕΚ και εξετάζονται για τη θέση του δεξιού εξτρέμ φαίνεται πως βρίσκεται και το όνομα του Πέδρο Λεόν της Χετάφε.

Η ΑΕΚ σκοπεύει να κινηθεί για την απόκτηση ενός δεξιού δεξιού εξτρέμ στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού και μία από τις ενδιαφέρουσες περιπτώσεις που έχουν προταθεί και εξετάζονται, σύμφωνα με την «Ώρα», είναι και αυτή του Πέδρο Λεόν.

Ο 29χρονος Ισπανός εξτρέμ ολοκλήρωσε τη σεζόν στη La Liga με 31 συμμετοχές (2 γκολ, 4 ασίστ), ωστόσο ο υποβιβασμός της Χετάφε στη Segunda του ανοίγει την πόρτα της εξόδου από το σύλλογο, παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2018. Έτσι η περίπτωση του άλλοτε άσου της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται υπό παρακολούθηση από την «Ένωση», προκειμένου να διαπιστωθεί αν η υπόθεσή του θα μπορούσε να προχωρήσει.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως στο παρελθόν ο Πέδρο Λεόν είχε συνδεθεί και με τον Ολυμπιακό, την περίοδο που στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» βρισκόταν ο Μίτσελ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα