Και η Μαρσέιγ στο «κόλπο» για Σιμόες

Και η Μαρσέιγ στο «κόλπο» για Σιμόες

Στο στόχαστρο της Μαρσέιγ φαίνεται πως έχει μπει ο Αντρέ Σιμόες, με τους Μασσαλούς να εμφανίζονται διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις της ΑΕΚ, σε περίπτωση που η «Ένωση» αποφασίσει να μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων.

Και η Μαρσέιγ στο «κόλπο» για Σιμόες

Ακόμα ένας «μνηστήρας» φαίνεται να προστέθηκε στο κυνήγι για την απόκτηση του Αντρέ Σιμόες, καθώς σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα «topmercato», η Μαρσέιγ εμφανίζεται να εξετάζει σοβαρά τον Πορτογάλο της «Ένωσης».

Οι «κιτρινόμαυροι» φρόντισαν να κόψουν γρήγορα την όρεξη στη Ρεάλ Μπέτις του Γκουστάβο Πογιέτ, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχουν τη διάθεση να παραχωρήσουν ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας, ωστόσο η Μαρσέιγ φέρεται να έχει ενημερώσει την πλευρά του Σιμόες πως έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του.

Δίνοντας συνέχεια στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, η «Sport Day» αναφέρει πως παρά την άρνηση της ΑΕΚ να μπει σε διαπραγματεύσεις για τον Πορτογάλο μέσο, η Μαρσέιγ εμφανίζεται διατεθειμένη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της «Ένωσης» και έχοντας μεγαλύτερη οικονομική άνεση από τη Μπέτις θα μπορούσε να καταθέσει μία πρόταση που θα άγγιζε τα 6,5 εκατ. ευρώ, ποσό που πιθανότατα θα έβαζε τους «κιτρινόμαυρους» σε σκέψεις.

Best of internet