«Υπάρχει πρόταση για Κράιτς και συζητάμε»!

«Υπάρχει πρόταση για Κράιτς και συζητάμε»!

«Υπάρχει πρόταση για Κράιτς και συζητάμε»!

bet365

Ο πρόεδρος της Κάλιαρι, Τομάζο Τζουλίνι, επιβεβαιώνει στο gazzetta.gr το αποκλειστικό ρεπορτάζ για την πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Λούκα Κράιτς, ο οποίος κάνει διακοπές στην Ελλάδα!

Νωρίτερα διαβάσατε στο gazzetta.gr το αποκλειστικό ρεπορτάζ για την πρόταση του Παναθηναϊκού στους Ροσομπλού και για τον 22χρονο διεθνή Σλοβένο στόπερ, στο περιθώριο των συζητήσεων για τον Βίκτορ Ιμπάρμπο. Το ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται και από τον πρόεδρο της Κάλιαρι, Τομάζο Τζουλίνι, σε δηλώσεις του στο gazzetta.gr.

«Ναι, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πρόταση για τον Κράιτς. Η πρόταση είναι τέτοια ώστε να υπάρχει το περιθώριο για να συνεχίσουμε την συζήτηση για αυτό το θέμα. Θα δούμε τι θα γίνει, ο ποδοσφαιριστής είναι στην Ελλάδα για διακοπές», ήταν όσα είπε ο πρόεδρος των Σάρδων, παραπέμποντας στις επόμενες μέρες για τις εξελίξεις, θετικές ή αρνητικές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα