Πρόταση και για τον Κράιτς!

Πρόταση και για τον Κράιτς!

Νίκος Αθανασίου
Πρόταση και για τον Κράιτς!

bet365

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr ο Αντρέα Στραματσόνι ζήτησε στο ραντεβού με την Κάλιαρι και τον δανεισμό του 22χρονου Σλοβένου διεθνή στόπερ, Λούκα Κράιτς!

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο προβάρει τα πράσινα όπως έχετε διαβάσει στο gazzetta.gr από την πρώτη στιγμή που βγήκε στον... αέρα από τους Ιταλούς το ραντεβού στο Μιλάνο, ωστόσο, ο Κολομβιανός επιθετικός δεν ήταν ο μοναδικός παίκτης που ζήτησε ο Αντρέα Στραματσόνι από τον πρόεδρο της Κάλιαρι! Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του gazzetta.gr ο Ιταλός τεχνικός έβαλε στο τραπέζι και τον δανεισμό του 22χρονου διεθνή Σλοβένου στόπερ, Λούκα Κράιτς! Ο υψηλόσωμος στόπερ ήταν βασικός στην πορεία ανόδου του συλλόγου προς την Serie A και δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές μετά την απόκτηση του Μπρούνο Άλβες.

Έτσι, λοιπόν, εκτός από τον Κολομβιανό επιθετικό είναι πιθανό να έρθει και ως «πακέτο» ο διεθνής στόπερ που έχει μία συμμετοχή με την Εθνική ανδρών και είναι βασικός στην Ελπίδων της Σλοβενίας.

Το who is who

Ο Κράιτς, ξεκίνησε την καριέρα του στην Μάριμπορ απ' όπου πήρε μεταγραφή στην Τζένοα το 2012. Εκεί έμεινε για ένα χρόνο πριν παραχωρηθεί δανεικός στην Τσεσένα, στην οποία έκανε καλές εμφανίσεις και την ανάγκασε να τον αγοράσει το επόμενο καλοκαίρι έναντι 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Φαίνεται όμως πως η Τζένοα το... μετάνιωσε και το καλοκαίρι του 2015 αποφάσισε να τον κάνει ξανά δικό της. Έτσι έβγαλε από τα ταμεία της 1,4 εκατομμύρια ευρώ και τον απέκτησε, για να τον παραχωρήσει μέσα σε λίγες μέρες στην Κάλιαρι όπου και αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν.

Εκεί έπαιξε σε 21 παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ μέτρησε και 3 συμμετοχές στο Κύπελλο Ιταλίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα