Στόχος είναι... το γκολ

Gazzetta team
Στόχος είναι... το γκολ

bet365

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, Βέλγιο και Ιρλανδία οφείλουν να κυνηγήσουν τα γκολ για τη νίκη στον 5ο όμιλο. Μονόδρομος η νίκη για τους Πορτογάλους, ευκαιρία για την Ουγγαρία.

Με τους Ιταλούς να έχουν καθαρίσει και να βρίσκονται ήδη στην επόμενη φάση του Euro 2016 με το 2x2, το παιχνίδι του Βελγίου με την Ιρλανδία συγκεντρώνει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον και ο επιθυμητός στόχος επιτυγχάνεται... μόνο με γκολ. Με την ομάδα του Ο'Νιλ να κρατάει μόλις μια φορά ανέπαφη την εστία της στα τελευταία εφτά ματς κόντρα στους «κόκκινους διαβόλους» και τους τελευταίους να δέχονται γκολ επί οχτώ συναπτά ματς, το G/G το βρίσκουμε στο 2,10, ενώ το Over 2,5 δεδομένης της ανάγκης που έχουν και οι δύο ομάδες, εντοπίζεται στο 2,30. Αντίθετα, το Undert 2,5 κυμαίνεται σε απόδοση 1,54. Στα μεταξύ τους, πάντως, οι Βέλγοι δεν έχουν ηττηθεί στις πρόσφατες έξι κόντρες τους και ο άσος υπάρχει στο 1,83. Οι Ιρλανδοί, δίχως νίκη σε έξι παιχνίδια σε τελική φάση Euro από τη διοργάνωση του 1988 και με την εξέλιξη που είχε το παιχνίδι τους με τη Σουηδία, δίνουν ενδιαφέρον στο ισοπαλία ημίχρονο/Βέλγιο τελικό, που πληρώνει στο 4,50!

Στο Πορτογαλία – Αυστρία, η γκέλα των Ιβήρων με τους Ισλανδούς στο πρώτο παιχνίδι κάνει επιτακτική την ανάγκη της νίκης για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος και άσος υπάρχει στο 1,95. Αν υπολογίσουμε πως και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι από εκείνους που περιμένουμε ακόμα να σκοράρουν στη διοργάνωση, το πρώτο γκολ από εκείνον στον αγώνα υπάρχει στο 3,70 και το γκολ οποιαδήποτε στιγμή στο 1,90. Ο Νάνι δεν βγαίνει εκτός λίστας, έχοντας πετύχει και το γκολ κόντρα στους Ισλανδούς, οπότε αυτόν τον βρίσκουμε στο 7,00 για πρώτο σκόρερ και στο 3,40 για οποιαδήποτε στιγμή. Οι Ισλανδοί από το πουθενά κατάφεραν να σκοράρουν κόντρα στην Πορτογαλία, όμως, οι Αυστριακοί δεν έχουν βρει δίχτυα σε καμία από τις 28 προσπάθειες προς την αντίπαλη εστία σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και η απόδοση για να δούμε μόλις μια ομάδα να σκοράρει είναι στο 1,66.

Στο άλλο ματς του τελευταίου ομίλου του Euro 2016, οι Ούγγροι αντιμετωπίζουν τους Ισλανδούς και η νίκη με την οποία μπορεί η ομάδα του Μπερντ Στoκ να εξασφαλίσει την παρουσία της στην επόμενη φάση του θεσμού, εντοπίζεται στο 2,95. Μάλιστα, η πρωτοπόρος του ομίλου στοχεύει στην 6η διαδοχική νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια. Κι εδώ έχει ενδιαφέρον ο τομέας των τερμάτων, με το συγκεκριμένο ζευγάρι να παρουσιάζει επιδόσεις που φτάνουν στον Μέσο Όρο των 4,5 τερμάτων ανά ματς, οπότε κοιτώντας τις αποδόσεις, πέφτει το μάτι και στο στο Over 3,5 του 4,75. Ο 37χρονος Ζόλταν Γκέρα που αποδεικνύει ότι η ηλικία είναι απλά ένας... αριθμός όταν ο άνθρωπος θέλει να πετύχει, έχει ιδιαίτερη παράδοση με τρία γκολ σε δύο ματς κόντρα στους Ισλανδούς, οπότε τον βρίσκουμε στο 5,75 για anytime... Και επειδή ο ρέφερι της αναμέτρησης, Σεργκέι Καράσεφ το ... εμπνέει με τις 11 κόκκινες στα τελευταία 24 ματς που έχει διευθύνει, το ενδεχόμενο να δούμε αποβολή και σε αυτό το ματς υπάρχει σε απόδοση 4,33!

 

Τελευταία Νέα