«Εισήγηση... Μίτσελ ο Ρομπέρτο στην Εσπανιόλ και 5 εκατ. ευρώ»

«Εισήγηση... Μίτσελ ο Ρομπέρτο στην Εσπανιόλ και 5 εκατ. ευρώ»

Η Sport σε ρεπορτάζ της αποκαλύπτει πως ο Ρομπέρτο ήταν πρόταση Μίτσελ στην Εσπανιόλ και ότι ο Ολυμπιακός έχει ζητήσει 5 εκατ. ευρώ για την επισημοποίηση της συμφωνίας.

«Εισήγηση... Μίτσελ ο Ρομπέρτο στην Εσπανιόλ και 5 εκατ. ευρώ»
Η Sport τονίζει πως η συμφωνία θα κλείσει, ωστόσο η Εσπανιόλ ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις στα 3 - 3,5 εκατ. ευρώ και ο Ολυμπιακός ζήτησε 5 για να γίνει επίσημο το deal. Το γεγονός πως υπάρχει θετική διάθεση και κατανόηση των Πειραιωτών για τον Ισπανό φαίνεται πως θα βοηθήσει για την επιστροφή του Ρομπέρτο στην χώρα του. Επίσης η Sport αναφέρει στο ρεπορτάζ της πως οι πρώτες συζητήσεις έγιναν δύο με τρεις εβδομάδες πριν μετά από πρόταση του Μίτσελ που ήταν μέσα στους υποψηφίους για τον πάγκο των Ισπανών.
 
 
Παρουσία του ατζέντη του παίκτη, Μαριάνο Αγκιλάρ, έγινε επαφή στην Βαρκελώνη. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού πρότεινε στους ιθύνοντες της Εσπανιόλ να πάρουν τον παίκτη με... κλειστά μάτια. Πολύ καλή άποψη είχε και ο Κίκε Φλόρες που ανέλαβε μετά επίσημα τον σύλλογο και ήταν ένα από τα πρώτα ονόματα που πρότεινε. Η Εσπανιόλ ευελπιστεί και θεωρεί πως θα έχει ανακοινώσει τον Ρομπέρτο το αργότερο μέχρι την Κυριακή. Από πηγές κοντά στον Ολυμπιακό προκύπτει πως δεν υπάρχει ακόμα deal για τον παίκτη.

Best of internet