«Πράσινος» ο Ιμπάρμπο! (vids)

«Πράσινος» ο Ιμπάρμπο! (vids)

Νίκος Αθανασίου
«Πράσινος» ο Ιμπάρμπο! (vids)

bet365

Σε ραντεβού που έγινε στο Μιλάνο, ο Αντρέα Στραματσόνι τα βρήκε με την Κάλιαρι και ο Βίκτορ Ιμπάρμπο προβάρει την φανέλα του Παναθηναϊκού!

Μία ανάσα από την απόκτηση του Βίκτορ Ιμπάρμπο βρίσκεται ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι» δουλεύουν αρκετό καιρό την περίπτωση του Κολομβιανού επιθετικού, ο Αντρέα Στραματσόνι ζήτησε από τον Γιάννη Αλαφούζο να γίνει η υπέρβαση και ο Ιμπάρμπο βρίσκεται προ των πυλών του «τριφυλλιού».

Όπως μεταδίδει αυτή την ώρα το tuttomercato ο Ιταλός τεχνικός κατάφερε να βρει την χρυσή τομή με τον πρόεδρο της Κάλιαρι, Τζιουλίνι, σε συνάντηση που έγινε στο Μιλάνο και το deal πρέπει να θεωρείται «τελειωμένο». Σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr το ρεπορτάζ έχει έτσι ακριβώς μέχρι κεραίας και ο Παναθηναϊκός τα βρήκε με τους Ιταλούς για τον δανεισμό του Ιμπάρμπο, ο οποίος θα κοστίσει κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ! Ένα ποσό που καλύπτει το «ενοίκιο» του παίκτη ενώ το συμβόλαιο του θα καλυφθεί εξ' ολοκλήρου από τον Παναθηναϊκό και αγγίζει τις 700.000 ευρώ!

Παίξε νόμιμα με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα στην Sportingbet!

Από κει και πέρα, αξίζει να σημειώσουμε πως ο παίκτης φαίνεται να είναι... συμφωνημένος και αναμένεται το επόμενο διάστημα στην Αθήνα, ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στους «πράσινους» που ξεκινούν τις μεταγραφές τους με μία πολύ δυνατή κίνηση για την γραμμή κρούσης!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα