Εποχή Αναστασίου στη Ρόντα!

Εποχή Αναστασίου στη Ρόντα!

Εποχή Αναστασίου στη Ρόντα!

Ο Γιάννης Αναστασίου είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Ρόντα, υπογράφοντας συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας! Ο πρώην τεχνικός του «τριφυλλιού» γίνεται ο πρώτος Έλληνας που αναλαμβάνει ομάδα της Eredivisie!

Μετά την επιτυχημένη τριετία στον πάγκο του Παναθηναϊκού, βάσει των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούσαν στο «τριφύλλι» και το «διαζύγιο» του περασμένου Νοεμβρίου, ο Γιάννης Αναστασίου επιστρέφει στους πάγκους! Ο νεαρός προπονητής αναλαμβάνει και επίσημα την Ρόντα, ομάδα στην οποία διακρίθηκε ως ποδοσφαιριστής την δεκαετία του '90. Ο Αναστασίου υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με οψιόν ανανέωσης και έγινε ο πρώτος Έλληνας κόουτς που παίρνει τα ηνία ομάδας του ολλανδικού πρωταθλήματος!

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στην Sportingbet!

Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Τον Καανέν δήλωσε για την πρόσληψη του:«Ψάχνοντας για νέο προπονητή θέλαμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επιλογή μας. Μετά από αρκετές επαφές καταλήξαμε στον Γιάννη που ταιριάζει άριστα στην φιλοσοφία μας. Ξέρει τον σύλλογο, την ολλανδική κουλτούρα και έχει προπονήσει στο υψηλότερο επίπεδο».

Το Σάββατο είναι η επίσημη παρουσία του Αναστασίου στους εκπροσώπους του Τύπου.

Best of internet