Το φορ: Μπαλντέ και Τζούριτς!

Το φορ: Μπαλντέ και Τζούριτς!

Γιώργος Τσακίρης
Το φορ: Μπαλντέ και Τζούριτς!

bet365

Στο... κίτρινο τα μεταγραφικά της ΑΕΚ,ταξίδι ο «Μίλο», η δύσκολη περίπτωση Λαΐφη, η επαφή με Κάτσαρ και αναζήτηση για μπακ, εξτρέμ, επιθετικό.

Συσκέψεις, επαφές, επικοινωνίες, κρούσεις και προτάσεις. Σαφέστατα για την ΑΕΚ αυτή είναι η πλέον... μάχιμη μεταγραφική περίοδο με βασικό και ουσιαστικό στόχο την όσο το δυνατό συντομότερη ολοκλήρωση του σχεδιασμού του ρόστερ για τη σεζόν 2016 – 2017 πριν την έναρξη της δουλειάς στην Πολωνία και του... χτισίματος ομάδας.

Οι βασικές ανάγκες και προτεραιότητες σε ότι αφορά στις κινήσεις που πρέπει να γίνουν και θα χαρακτηρίζονται ενδεκαδάτες είναι στη θέση του φορ και του εξτρέμ με περιπτώσεις ποδοσφαιριστών να έχουν ήδη γίνει γνωστές και... παίζουν δυνατά: όπως του Ιμπραΐμα Μπαλντέ για τον οποίο ενημερωθήκατε αποκλειστικά από το gazzetta.gr.

Ο 27χρονος Σενεγαλέζος επιθετικός είναι μία από τις δυο επιλογές για την ΑΕΚ και την γραμμή κρούσης της. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και έχουν συχνές επαφές με τον (ελεύθερο) Μπαλντέ για να διαπιστώσουν αν θα βρουν σημείο επαφής και συμφωνίας για μεταξύ τους συνεργασίας.

Η δεύτερη περίπτωση για το φορ στην Ένωση είναι αυτή του Mίλαν Τζούριτς. Ο διεθνής υψηλόσωμος (1.99) Βόσνιος επιθετικός ανήκει στην Τσεζένα που τη μία παρουσιάζεται να πουλάει κοντά στα 2 με 3 εκατ. ευρώ τον ποδοσφαιριστή και την άλλη να τον παραχωρεί με τη μορφή δανεισμού αντί υψηλού ενοικίου!

Οι εξελίξεις τρέχουν (και για τις άλλες μεταγραφικές... ανησυχίες της ΑΕΚ) αφού ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό (στη Σερβία σύμφωνα με το ρεπορτάζ) για να τρέξει ένα ζήτημα που αφορά την ενίσχυση της Ένωσης έπειτα και από τη χθεσινή συνάντηση – σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη και των Κετσπάγια (επέστρεψε στην Κύπρο), Μπαρτόλο.

Στο... κίτρινο λοιπόν τα μεταγραφικά της ΑΕΚ για τη θέση του φορ, του αριστερού μπακ (με τον Σις να είναι ένα κλικ μπροστά από τον Ινσούα), του μέσου όπου παίζει του Λαΐφη (αν και σύμφωνα με τους Κύπριους η πρόταση της Ένωσης δεν ήταν καθόλου ικανοποιητική) και του Σέρβου Γκόικο Κάτσαρ αλλά και του εξτρέμ (η συγκεκριμένη υπόθεση είναι λίγο πιο... πίσω από τις υπόλοιπες με τον Μπαγκούρα να εξετάζεται αλλά χωρίς να υπάρχει ακόμη συγκεκριμένη απόφαση και την αναζήτηση να συνεχίζεται)...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα