Έναν Κάρολ θα ήθελε…

Έναν Κάρολ θα ήθελε…

Έναν Κάρολ θα ήθελε…

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο Gazzetta.gr για τους… μετά Ρομπέρτο.

Έχουμε μπει σε διαδικασία αντίστροφης μέτρησης για την αποχώρηση του Ρομπέρτο από τον Ολυμπιακό. Σίγουρο δεν είναι τίποτα, μέχρι να προκύψει συμφωνία, αλλά είναι σαφές ότι προς τα εκεί πάμε, προς...Βαρκελώνη.

Η επόμενη ημέρα, λοιπόν; Στον Ολυμπιακό θέλουν να στηρίξουν τον Καπίνο. Απόλυτα λογική η πρόθεση του κλαμπ. Νέο παιδί, καλός και ταλαντούχος γκολκίπερ, με προοπτική να γίνει ο βασικός στην ομάδα και στην εθνική για πολλά χρόνια. Κι έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός από Έλληνες στην ενδεκάδα του, για πολλούς και διάφορους λόγους.

Δίπλα στον Καπίνο; Θεωρητικά και με βάση την ποδοσφαιρική λογική, όταν θέλεις να προωθήσεις ένα παιδί 22 ετών για βασικό σε μία ομάδα των απαιτήσεων του Ολυμπιακού, καλό θα ήταν να έχεις δίπλα του η, πίσω του η, όπως θέλετε πείτε το, ένα έμπειρο γκολκίπερ, στον οποίο θα μπορείς να στηριχθείς ανά πάσα στιγμή.

Ρε παιδί μου εγώ πιστεύω ότι ένα στιλ Κάρολ θα ήταν ό,τι έπρεπε για τον Ολυμπιακό. Ο Ρόϊ Κάρολ ήταν ουσιαστικά ενάμιση χρόνο στην ομάδα και με την εμπειρία του και την αξία του, ήταν μία εξαιρετική λύση κάθε φορά που χρειαζόταν να παίξει. Είτε σε κάποια μεμονωμένα παιχνίδια, είτε σε σειρά αγώνων, ακόμη κι όταν έμπαινε ως αλλαγή.

Ένα τέτοιο στιλ γκολκίπερ έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός, αν θέλει να αναδείξει τον Καπίνο. Καλό, έμπειρο, με παραστάσεις και στην Ευρώπη, που θα αποδέχεται να μείνει και στον πάγκο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.