«Πακέτο Σολτάνι-Βασιλακάκης»

Αντώνης Σαούλης
«Πακέτο Σολτάνι-Βασιλακάκης»

bet365

Τι αποκάλυψαν στο gazzetta.gr οι Ρουμάνοι δημοσιογράφοι που βρίσκονται στο Παρίσι. Που κολλάει του Ελληνα μέσου. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΘΑΝΟΣ ΣΑΡΡΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ

Είδηση δεν είναι. Εδώ και μέρες έχει γίνει γνωστό πως η Στεάουα παρακολουθεί τους Σολτάνι και Βασιλακάκη από την Ξάνθη και είναι πολύ πιθανό να τους αποκτήσει. Λίγο πριν την συνέντευξη Τύπου του Φερνάντο Σάντος στο Parc des Princes βρήκαμε στο κέντρο Τύπου τους Ρουμάνους συνάδελφους και τους ρωτήσαμε τι γνωρίζουν για την υπόθεση.

Τι λένε οι πληροφορίες από την Ρουμανία; Πως για τον Σολτάνι υπάρχει ήδη deal με τον Αλγερινό μάλιστα να υπογράφει τριετές συμβόλαιο με τους Ρουμάνους και πως το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Ελληνα μέσο. Που έχει κολλήσει η υπόθεση του Ελληνα μέσου. Στα λεφτά που αξιώνει η Ξάνθη. Ποσό που όπως μας λένε οι Ρουμάνοι δεν είναι ικανό για να χαλάσει την δουλειά.

Οι Ρουμάνοι συνάδελφοι έδειχναν σίγουροι πως οι δύο παίκτες της Ξάνθης θα πάνε πακέτο στην Στεάουα Βουκουρεστίου μιας και απομένουν μερικές λεπτομέρειες για την μεταγραφή τους όπως μας τόνισαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα