Οι Ρουμάνοι τρελάθηκαν: «Τρία εκατ. για τον Βαρέλα»!

Οι Ρουμάνοι τρελάθηκαν: «Τρία εκατ. για τον Βαρέλα»!

Οι Ρουμάνοι τρελάθηκαν: «Τρία εκατ. για τον Βαρέλα»!

bet365

Ο ΠΑΟΚ είναι σε διαπραγματεύσεις με την Στεάουα Βουκουρεστίου για την απόκτηση του Φερνάντο Βαρέλα, αλλά οι Ρουμάνοι φαίνεται ότι είναι εκτός πραγματικότητας…

Σημερινό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «prosport.ro», που επικαλείται τις αποκλειστικές δηλώσεις του Βαρέλα στο Gazzetta.gr, επιβεβαιώνει το φλερτ των δύο ομάδων και υποστηρίζει ότι βάσει όσων διαρρέονται από πλευράς Στεάουα: «θα μπορούσε να αφήσει τον ποδοσφαιριστή να φύγει αν ο ΠΑΟΚ συμφωνεί με τις οικονομικές απαιτήσεις του Τζίτζι Μπεκάλι, που ανέρχονται κοντά στα τρία εκατομμύρια ευρώ»!

Φυσικά τέτοιο ενδεχόμενο από πλευράς ΠΑΟΚ δεν υπάρχει, ούτε καν τα δύο εκατομμύρια, που από την Πέμπτη υποστήριζαν οι Ρουμάνοι, ότι αξιώνει ο αντιπρόεδρος και «ισχυρός άνδρας» της Στεάουα.

Ο Μίχελ συζητάει για ένα πολύ μικρότερο ποσό, πολύ κάτω του ενός εκατομμυρίου, έχοντας «συμμάχους» τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, που στις δηλώσεις του στο Gazzetta.gr έδειξε ότι θέλει να έρθει στον ΠΑΟΚ, αλλά και τον μάνατζερ του, που τυγχάνει να είναι αυτός που έφερε τον Τζάλμα Κάμπος στο «Δικέφαλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα