Οι υποψήφιοι για την θέση του Ρομπέρτο!

Οι υποψήφιοι για την θέση του Ρομπέρτο!

Οι υποψήφιοι για την θέση του Ρομπέρτο!

Ο Ρομπέρτο όλα δείχνουν πως φεύγει από την Ελλάδα και ο Ολυμπιακός έχει εντοπίσει τους πρώτους τους στόχους για την αντικατάστασή του. 

Τα πρώτα ονόματα για την θέση του... φευγάτου Ρομπέρτο, αρχίζουν να γεμίζουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, με τους Ντένις Μπόικο και Ούγκο Βεντούρα να δύο από τους βασικούς υποψήφιους. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal», ο Μάρκο Σίλβα έχει ξεχωρίσει τις δύο αυτές περιπτώσεις, καθώς θέλει να γίνει κίνηση για βασικό και όχι να εμπιστευτεί μόνο τον Καπίνο. 

Ο Ντένις Μπόικο, γνωστός από τις αναμετρήσεις με την Ντνίπρο, ανήκει στην Μπεσίκτας, που είναι, όμως, πρόθυμη να τον δώσει δανεικό. Αυτή τη στιγμή, ο παίκτης είναι στην Γαλλία και στην αποστολή της Ουκρανίας, η οποία όμως ολοκληρώνει άμεσα τις υποχρεώσεις της στην διοργάνωση, αφού έγινε η πρώτη που αποκλείστηκε από το Euro. 

Όσο για τον Ούγκο Βεντούρα της Μπελενένσες, είναι 28 ετών, έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες της Πόρτο και ο Μάρκο Σίλβα έχει γι αυτόν πολύ καλή άποψη. Τέλος, υπάρχει πάντα και η περίπτωση του Διούδη, πιο πολύ σαν εναλλακτική, με την Μπριζ να ζητάει ένα ποσό κοντά στα 250.000 ευρώ. 
 

Best of internet