«Ντου» της ΑΕΚ για Ολυμπιακό!

Gazzetta team
«Ντου» της ΑΕΚ για Ολυμπιακό!

bet365

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ με έγγραφη καταγγελία της αξιώνει επί της ουσίας την άσκηση πειθαρχικής δίωξης της ομάδας του Φαλήρου.

Όπως τονιζόταν προ ημερών η ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε πράξη τις σκέψεις της για καταγγελία σε βάρος του Ολυμπιακού και ζητάει την πειθαρχική δίωξη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ για όσα αναφέρονταν στην ανακοίνωσή της την 10η Μαΐου...

Μέσω του νομικού εκπροσώπου της Καϊμακάμη η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ κατέθεσε την έγγραφη καταγγελία της στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα τονίζοντας πως παρατηρείται μια επιλεκτική σε βάρος της ΑΕΚ και του κ. Μελισσανίδη ευαισθησία σε κλήσεις τη στιγμή που δεν συμβαίνει το ίδιο για τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα από την ΑΕΚ υπενθυμίζουν την ανακοίνωση της 10ης Μαΐου του Ολυμπιακού όταν και τα... έχωσαν στην επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ όπου μεταξύ άλλων ανέφερε συγκεκριμένα ονοματεπώνυμα και τους στοχοποιούσαν επειδή αθώωσαν τον Δημήτρη Μελισσανίδη!

Στην Ένωση περιμένουν το λιγότερο να φανούν το ίδιο ευαίσθητοι και να καλέσουν σε απολογία άμεσα τον Ολυμπιακό για όσα υπογραμμίζονται παραπάνω...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα