«Συμφωνία του ΠΑΟΚ με Βαρέλα» (vid)

«Συμφωνία του ΠΑΟΚ με Βαρέλα» (vid)

«Συμφωνία του ΠΑΟΚ με Βαρέλα» (vid)

bet365

Η ρουμανική ιστοσελίδα «libertatea.ro» αποκαλύπτει τις προχωρημένες επαφές του ΠΑΟΚ με τον Φερνάντο Βαρέλα της Στεάουα Βουκουρεστίου!

Ο Πορτογάλος με καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήρι κεντρικός αμυντικός έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, αλλά η απόκτηση του «κολλάει» στις υπερβολικά υψηλές απαιτήσεις της ρουμανικής ομάδας.

Ο Τζίτζι Μπεκάλι αξιώνει ένα ποσό της τάξεως των 2.000.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον Βαρέλα, καθώς όπως υποστηρίζουν οι Ρουμάνοι κατέβαλε 1,2 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από την Βασλούι.

Ο Βαρέλα είναι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Στεάουα Βουκουρεστίου και αμείβεται με 200.000 ευρώ ετησίας, ενώ ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας, έχει συμφωνήσει μαζί του σε τριπλάσιες αποδοχές, που φτάνουν στις 600.000 ευρώ το χρόνο.

Φέτος μέτρησε συνολικά 29 συμμετοχές και 3 γκολ με την Στεάουα στο ρουμανικό πρωτάθλημα, ενώ πριν εμφανιστεί στη βαλκανική χώρα και την Βασλούι το 2012, αγωνιζόταν στην Πορτογαλία με Φειρένσε, Τροφένσε, Εστορίλ και Ρίο Μαιόρ.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στην Sportingbet

Τι αναφέρει το ρεπορτάζ από το ασπρόμαυρο στρατόπεδο; Ο Βαρέλα, συμπαίκτης του Γκάρι Ροντρίγκες στην εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου, είναι ένας από τους βασικούς στόχους του ΠΑΟΚ για τη θέση του κεντρικού αμυντικού. Ο Ιβιτς έχει εντοπίσει στον 29χρονο ποδοσφαιριστή τα στοιχεία εκείνα που λείπουν από τους υπόλοιπους κεντρικούς αμυντικούς, ενώ ο Μίχελ έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις με την Στεάουα.

Οπως λέγεται είναι σε πολύ καλό δρόμο, για τον Σλοβάκο πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι αβαντάζ ότι ο Βαρέλα βρίσκεται στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου, με τις συζητήσεις να συνεχίζονται καθώς ο «Δικέφαλος» θέλει να ρίξει κι άλλο τις αρχικές οικονομικές απαιτήσεις της ρουμανικής ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα