«Στοπ» της Ίντερ για Ζουάν Ζέσους...

«Στοπ» της Ίντερ για Ζουάν Ζέσους...

Gazzetta team
«Στοπ» της Ίντερ για Ζουάν Ζέσους...

bet365

Μια αρκετά σημαντική μεταγραφή θέλησε να κάνει ο Παναθηναϊκός, με τον Αντρέα Στραματσόνι να προσεγγίζει τον Ζουάν Ζέσους, με την Ίντερ όμως να στέκεται εμπόδιο.

Ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διαφορά θέλει να φέρει στον Παναθηναϊκό ο Αντρέα Στραματσόνι και στην προσπάθειά αυτή προσεγγίζει και βαριά ονόματα... Ένα εξ αυτών είναι και του Ζουάν Ζέσους της Ίντερ.

Όπως αναφέρει η «Goal», ο Ιταλός τεχνικός προσέγγισε τον ποδοσφαιριστής καθώς γνωρίζει πως η Ίντερ αντιμετωπίζει δυσκολίες με το Financial Fair Play και για να μην έχει κυρώσεις από την UEFA πρέπει να ξεφορτωθεί κάποια συμβόλαια. Ωστόσο η απάντηση της Ίντερ στην πρόταση του Στραματσόνι για δανεισμό του ποδοσφαιριστή ήταν αρνητική...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα