«Προβάρει» τα κυανέρυθρα ο Τσιλιανίδης

Θοδωρής Βασίλης
«Προβάρει» τα κυανέρυθρα ο Τσιλιανίδης

bet365

Στον Πανιώνιο θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως όλα δείχνουν, ο Κοσμάς Τσιλιανίδης που έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή.

Λίγο καιρό θα μείνει χωρίς ομάδας ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, καθώς όπως φαίνεται θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι», είχαν εδώ και καιρό εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον ποδοσφαιριστή και περίμεναν τις εξελίξεις και αν θα μείνει ελεύθερος καθώς είχε καταθέσει προσφυγή. Τελικά ο 22χρονος εξτρέμ πήρε την ελευθέρας του και έτσι άνοιξε ο δρόμος για τον Πανιώνιο.

Μεταξύ των δύο πλευρών υπήρξε εκ νέου επαφή και εκτός απροόπτου θα δώσουν τα χέρια. Οριστικές εξελίξεις θα υπάρξουν τις επόμενες ώρες και όπως όλα δείχνουν ο Τσιλιανίδης θα γίνει κάτοικος Νέας Σμύρνης.

Σε ότι αφορά την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Τσιλιανίδης αγωνίστηκε 18 φορές με την φανέλα του Ηρακλή σκοράροντας 1 τέρμα και μοιράζοντας 3 ασίστ. Ο ποδοσφαιριστής εκτός από τον «Γηραιό», από τις ακαδημίες του οποίου αναδείχθηκε, έχει αγωνιστική και ένα χρόνο δανεικός στον Αιγινιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα