Επαγγελματίες δύο στην Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Επαγγελματίες δύο στην Ξάνθη

bet365

Οι νεαροί Παναγιώτης Σταθάκης, Ραφαήλ Μελισσόπουλος υπέγραψαν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ξάνθη, όπως ανακοίνωσαν οι ακρίτες.

Επένδυση στο μέλλον για την Ξάνθη, η οποία έδωσε τη δυνατότητα σε δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ20 να υπογράψουν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο λόγος για τους Παναγιώτη Σταθάκη, Ραφαήλ Μελισσόπουλο, τους οποίους ανακοίνωσαν οι ακρίτες την Τετάρτη (15/6). Ο πρώτος είναι γεννημένος στις 23 Ιουλίου 1997 στην Αλεξανδρούπολη και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και ο δεύτερος γεννήθηκε 19 Φεβρουαρίου 1997 και παίζει στην επίθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη ΑΟ

Η Xanthi F.C. ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με τους Έλληνες ποδοσφαιριστές Σταθάκη Παναγιώτη και Μελισσόπουλο Ραφαήλ.

Οι ανωτέρω ποδοσφαιριστές είναι αθλητές των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας και επέλεξαν να φορέσουν την νέα ποδοσφαιρική σαιζόν ο Παναγιώτης Σταθάκης το Νο 14 και ο Ραφαήλ Μελισσόπουλος το Νο 97.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα