Νταβίντ Μπρούνο για δεξιά!

Νταβίντ Μπρούνο για δεξιά!

Νίκος Αθανασίου
Νταβίντ Μπρούνο για δεξιά!

bet365

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για μια εναλλακτική λύση στο δεξί άκρο της άμυνας και ο 24χρονος μπακ της Πόρτο, Νταβίντ Μπρούνο, έχει προταθεί στο «τριφύλλι».

Οι προτεραιότητες του Παναθηναϊκού αυτή την στιγμή έχουν να κάνουν με την ενίσχυση στην επίθεση και την μεσαία γραμμή αλλά οι «πράσινοι» ψάχνονται και για δεξί μπακ, όπως έχει διαφανεί και από την υπόθεση Κιβρακίδη που έχει «κολλήσει» το τελευταίο διάστημα.
Μία από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί και εξετάζονται είναι αυτή του 24χρονου Πορτογάλου μπακ της Πόρτο, Νταβίντ Μπρούνο. Πρόκειται για διεθνή με τις μικρές εθνικές ομάδες των Ιβήρων, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στους «δράκους» και είτε παραχωρείται δανεικός είτε αγωνίζεται στην δεύτερη ομάδα. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Β' Εθνική με την Φρεαμούντε, όπου ήταν βασικός και αναντικατάστατος με 39 συμμετοχές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα