«Ψήνεται» επιστροφή Επστάιν στην Κέρκυρα

«Ψήνεται» επιστροφή Επστάιν στην Κέρκυρα

bet365

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr, οι άνθρωποι της Κέρκυρας έχουν προσεγγίσει επίσημα τον Ντένις Επστάιν και αναμένουν εντός της εβδομάδες την απάντηση του Γερμανού.

Μια σπουδαία επιστροφή ψήνεται στην Κέρκυρα τις τελευταίες μέρες. Ο Μιχάλης Γρηγορίου ήθελε έναν παίκτη για το αριστερό άκρο της επίθεσής του και όλα δείχνουν ότι τα «θέλω» του τα έχει βρει στο πρόσωπο του Ντένις Επστάιν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr.

Ο εκπρόσωπος του 30χρονου άσου στην Ελλάδα Παναγιώτης Δουφεξής, έχει δεχθεί επίσημη κρούση από τους Φαίακες, που πλέον αναμένουν την απάντησή του. Ο παίκτης δείχνει «ζεστός» στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα που υπηρέτησε τη σεζόν 2010-2011 (27 ματς, 9 γκολ, 2 ασίστ), όντας δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στην Sportingbet

Τη σεζόν που μας πέρασε, ο Επστάιν είχε γεμάτη παρουσία με την FSV Φρανκφούρτης στην Bundesliga 2, μετρώντας 23 συμμετοχές και μία ασίστ.

Στα θετικά της συγκεκριμένης περίπτωσης είναι ότι ο παίκτης γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα. Το 2008 ήρθε στον Ηρακλή από την Κολωνία και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, απ' όπου και δόθηκε δανεικός στην Κέρκυρα. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Ατρόμητος κι η Φρανκφούρτη αποτελεί από το 2013 το σύλλογο που υπηρετεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα