«Ο Σπάθας στήθηκε στο Άρης-ΠΑΟΚ»!

Gazzetta team
«Ο Σπάθας στήθηκε στο Άρης-ΠΑΟΚ»!

bet365

Ο Ανδρέας Μανδρίνος, μέλος των διοικήσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σχολιάζοντας τον διάλογο του Σάββα Θεοδωρίδη και τις αναφορές στον ΠΑΟΚ, έκανε μια δήλωση, που θα συζητηθεί…

Το πρώην μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη διετία 2007-2009, απάντησε στις αναφορές του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για την αντιμετώπιση που είχαν Ζαγοράκης και Βρύζας, ως πρόεδροι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στα ματς με τους «ερυθρόλευκους».

«Εμένα δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου διαφορετική αντιμετώπιση. Το αντίθετο μάλιστα, κάναμε τρεις νίκες επί του Ολυμπιακού και μάλιστα την χρονιά που πήρε ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα, αφήσαμε τον Ολυμπιακό εκτός Champions League. Άλλα πράγματα έγιναν…», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μανδρίνος στο ράδιο Metropolis.

Γύρω από το ίδιο θέμα συνεχίζοντας είπε:

«Ο Ζαγοράκης δεν άφηνε τα παιχνίδια στην μοίρα τους. Και μάλιστα ήμουν αυτήκοος μάρτυρας όταν του υποσχέθηκαν διαιτησία 50-50 στον αγώνα με τον Άρη, με διαιτητή τον Σπάθα. Όλοι είδατε όμως τι έγινε. Ο Σπάθας στήθηκε! Αυτό αποτελεί προσωπική υποκειμενική άποψη…».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα