«Βλέπει Μπόικο ο ΠΑΟΚ»!

«Βλέπει Μπόικο ο ΠΑΟΚ»!

«Βλέπει Μπόικο ο ΠΑΟΚ»!

bet365

Οι Τούρκοι επαναφέρουν ως υπαρκτό σενάριο το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ντένις Μπόικο, τον 28χρονο Ουκρανό τερματοφύλακα της Μπεσίκτας.

Η όποια σκέψη για παραμονή του Μάρκου Βελλίδη δεν φρενάρει την αναζήτηση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για έναν ξένο τερματοφύλακα, όπως λένε στην Τούμπα.

Κι ο Ντένις Μπόικο είναι μια περίπτωση, όχι όμως η μοναδική, που εξετάζεται αυτή την στιγμή…

Ο πανύψηλος Ουκρανός «κίπερ», όπως έχει γράψει το Gazzetta.gr, είναι μια περίπτωση για την οποία έχει ασχοληθεί ο Λούμπος Μίχελ, από την στιγμή που ο 28χρονος τερματοφύλακας αγωνιζόταν στην Ντνίπρο μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο όταν και πωλήθηκε αντί 3,3 εκατομμυρίων στην Μπεσίκτας.

Ξέρετε από ποιόν; Από τον Βασίλι Σμπαλί, τον Ουκρανό μάνατζερ που έφερε Λέο Μάτος και Εβγκέν Σάκχοφ στον ΠΑΟΚ!

Η τουρκική ομάδα θέλει να ξεφορτωθεί τον Μπόικο, ο οποίος λόγω και χαρακτήρα, δεν μπόρεσε να καθιερωθεί, έκανε γκάφες που στους ΠΑΟΚτσήδες θυμίζουν την περίπτωση Ολσεν, γι’ αυτό οι πρωταθλητές θέλουν να τον δώσουν έστω και ως δανεικό.

Σύμφωνα με την «Fotomac» ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει στη Μπεσίκτας πρόταση ύψους 1,5εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει, ενώ ενδιαφέρον έχει δείξει και η Εβερτον, που δεν αποκλείεται να καταβάλλει την ρήτρα των 5 εκατ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα