Έφτασε Αθήνα και πάει Αγρίνιο ο Τομανέ (vids)

Φώτης Καρακούσης
Έφτασε Αθήνα και πάει Αγρίνιο ο Τομανέ (vids)

bet365

Στον δρόμο προς Αγρίνιο βρίσκεται ο Τομανέ και το βράδυ αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τα... καναρίνια.

Μια ανάσα από την τρίτη του μεταγραφή είναι ο Παναιτωλικός. Τα... καναρίνια όπως σας είχαμε γράψει από το gazzetta.gr είχαν ήδη συμφωνήσει με τον 24χρονο επιθετικό της Γκιμαράες Τομανέ. Ο Πορτογάλος που τους τελευταίους 6 μήνες αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ντούισμπουργκ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και αναχώρησε για το Αγρίνιο προκειμένου να τελειώσει και τυπικά το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Τομανέ θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τους Αγρινιώτες και θα αποτελέσει μαζί με τον Μαρκόφσκι το επιθετικό δίδυμο της ομάδας. Ο Πορτογάλος, είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας του, ενώ έχει την ικανότητα να παίξει και στα άκρα, εναλλακτικά, προσφέροντας μία επιπλέον λύση. Η Ελλάδα, θα είναι ο τρίτος σταθμός της καριέρας του, καθώς ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Γκιμαράες, ενώ δεν είχε βγει εκτός συνόρων πριν τον Γενάρη του 2016, όταν μετακόμισε προσωρινά στην Γερμανία.

Ακολουθούν άλλοι τρεις αλλά χωρίς βιασύνες

Μετά και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τομανέ θα ακολουθήσουν ακόμα τρεις παίκτες. Ένας αριστερός μπακ, με το όνομα του Εβανζελίστα να παίζει δυνατά, αλλά χωρίς ακόμα να υπάρξει κάτι συγκεκριμένο, ένα δεκάρι αλλά και ένας μεσοεπιθετικός. Παίκτες σε αυτές τις θέσεις θα αποκτηθούν σίγουρα, αλλά στον Παναιτωλικό δεν δείχνουν να βιάζονται, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχουν κάνει τις κινήσεις τους και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να πραγματοποιήσουν τις μεταγραφές. Απλά δεν... καίγονται, καθώς θέλουν να δουν και τις εξελίξεις με τα της Σούπερ Λίγκας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα