Ανακοίνωσε Macron η Κέρκυρα

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Macron η Κέρκυρα

bet365

Την έναρξη της συνεργασίας της με την Macron ανακοίνωσε την Τρίτη η ΠΑΕ Κέρκυρα, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του gazzetta.gr τα ξημερώματα της Δευτέρας...

Νέα εταιρία ένδυσης και επίσημα για την Κέρκυρα, η οποία ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την Macron για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Από τα ξημερώματα της Δευτέρας, το gazzetta.gr, σας είχε ενημερώσει για την συνεργασία αυτή...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τη Macron, που αφορά στον εξοπλισμό τόσο της ΠΑΕ όσο και των τμημάτων Υποδομής.

Η MACRON είναι ιταλική εταιρία με έδρα το CRESPELLANO της Μπολόνια και είναι ο ευρωπαϊκός ηγέτης στην παραγωγή αθλητικού εξοπλισμού.

Δραστηριοποιείται σε τρεις βασικούς τομείς: εξοπλισμός ομάδων (ποδοσφαιρο, μπάσκετ, χάντμπολ, ράγκμπι, βόλεϋ, στίβο κλπ) στην παραγωγή επισήμων προϊόντων ομάδος και σε ρούχα ελεύθερου χρόνου με αθλητικό στυλ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα