Λίφτινγκ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης

Θοδωρής Βασίλης
Λίφτινγκ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης

bet365

Στον Πανιώνιο έχουν βάλει στόχο εκτός από την οικονομική εξυγίανση και βιωσιμότητα του συλλόγου, να προχωρήσουν σε βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Στο γήπεδο του Πανιωνίου τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει ένα μικρό λίφτινγκ ώστε τη νέα σεζόν η έδρα του Ιστορικού να αποκτήσει μια νέα πιο όμορφη μορφή. Πρωταρχικό μέλημα των ανθρώπων του συλλόγου είναι να διορθωθεί το σκέπαστρο στην κεντρική εξέδρα, αφού υπάρχουν τρύπες με συνέπεια όταν βρέχει η εξέδραν να μπάζει νερά.

Παράλληλα στα επίσημα αλλά και στις γειτονικές θύρες (4-5-6--7) θα γίνει τοποθέτηση νέων καθισμάτων και αντικατάσταση των παλιών τα οποία δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Τα βελτιωτικά έργα δεν σταματάνε εδώ, αφού θα γίνει ανακαίνιση στα αποδυτήρια, τα οποία θα μεγαλώσουν. Τέλος, η αίθουσα Τύπου θα μεταφερθεί στον χώρο που υπήρχαν τα γραφεία της ΠΑΕ (έχουν μετακομίσει πλέον από το γήπεδο σε νέα γραφεία), ενώ όπως έγινε γνωστό θα γίνουν έργα και για την βελτίωση των δημοσιογραφικών θεωρείων.

Το σίγουρο είναι ότι οι άνθρωποι της ΠΑΕ δείχνουν έμπρακτα ότι στόχος τους είναι ο Πανιώνιος μέρα με την ημέρα να μεγαλώνει και να φτάσει στο επίπεδο που οι άνθρωποι του έχουν ονειρευτεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα