Η απάντηση της Λέστερ στην ΑΕΛ!

Η απάντηση της Λέστερ στην ΑΕΛ!

Η απάντηση της Λέστερ στην ΑΕΛ!

bet365

Απάντησε στην ΑΕΛ η Λέστερ, που θα εξετάσει το θέμα της αδελφοποίησης των δύο συλλόγων.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιεύει την απαντητική επιστολή που έστειλε η Λέστερ και ο Πρόεδρός της ως απάντηση στη συγχαρητήρια επιστολή της ΠΑΕ ΑΕΛ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Premier League και στην πρόταση για αδελφοποίηση των δύο συλλόγων:

3424242434444444444.jpg

Η μετάφραση της επιστολής:

Αγαπητέ κ. Κούγια και κ. Λιόντο

Σας ευχαριστούμε για το θαυμάσιο γράμμα σας. Εκτιμώ την καλοσύνη σας να αφιερώσετε χρόνο για να συγχαρείτε εμένα και τηLeicester City Football Club για την κατάκτηση του τίτλου της Premier League αυτή τη σεζόν. Θα μεταβιβάσω τα ευγενικά σας λόγια στην ομάδα και τα στελέχη.

Η ομάδα είναι πάρα πολύ περήφανη από τα κατορθώματά της αυτή τη χρονιά, υπήρξε μία αληθινή ομαδική προσπάθεια. Μία τέτοια αξιοσημείωτη επιτυχία δεν επιτυγχάνεται ατομικά, αλλά με μία αφοσιωμένη, παθιασμένη ομάδα με απίστευτη επιμονή. Πρέπει να αποδώσω τα εύσημα σε όλους τους παίκτες μας και το προσωπικό της LCFC που μπόρεσε να ολοκληρώσει τη σεζόν ως πρωταθλήτρια και τώρα κοιτάμε μπροστά για το τι θα φέρει η επόμενη σεζόν.

Εκ μέρους ολόκληρης της ομάδας, σας ευχαριστώ ειλικρινά για την υποστήριξη και την ενθάρρυνσή σας, που πάντα μας εμπνέει να κυνηγήσουμε το στόχο μας.

Σχετικά με την ευγενική σας προσφορά να αδελφοποιήσουμε τις δύο ομάδες μας. Αυτή είναι μία θετική και συναρπαστική προσφορά να εξετάσουμε. Θα θέσω το ζήτημα για μελλοντική συζήτηση στο Δ.Σ. της LCFC.

Δράττομαι της ευκαιρίας για να μεταφέρω τις καλύτερες ευχές μου σε εσάς και σε όλους στην ΠΑΕ ΑΕΛ, και σας εύχομαι κάθε επιτυχία για το 2016/2017 στη Super League.

Ειλικρινά δικός σας,

Vichai Srivaddhanaprabha

Πρόεδρος Δ.Σ.

Leicester City Football Club

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα