«Κοιτάζει Πινίγια ο Παναθηναϊκός»

Νίκος Ρόλλας
«Κοιτάζει Πινίγια ο Παναθηναϊκός»

bet365

Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Μαουρίτσιο Πινίγια που δεν αναμένεται να συνεχίσει στην Αταλάντα.

Ένα νέο όνομα προστέθηκε στην μακρά λίστα των παικτών από την Ιταλία, που σύμφωνα με δημοσίευμα στην γειτονική χώρα, ενδιαφέρουν τον Παναθηναϊκό. Αυτό του Μαουρίτσιο Πινίγια...

Ο 32χρονος Χιλιανός επιθετικός, ο οποίος ανήκει στην Αταλάντα δεν φαίνεται να υπολογίζεται ενόψει της νέας σεζον μετά την άφιξη του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το «CalcioWeb» ο Αντρέα Στραματσόνι έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον παίκτη, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να έρθει στην Ελλάδα για τους «πράσινους».

Ο έμπειρος στράικερ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ουκ ολίγες ομάδες στην Ευρώπη: Ίντερ, Κιέβο, Θέλτα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Σαντατέρ, Χαρτς, Απόλλων Λεμεσσού, Γκροσέτο, Παλέρμο, Κάλιαρι, Τζένοα και εσχάτως Αταλάντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα