Κριστιάνο για... ρεκόρ!

Gazzetta team
Κριστιάνο για... ρεκόρ!

bet365

Η Πορτογαλία μπαίνει στα γήπεδα της Γαλλίας και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ραντεβού με την ιστορία. Αήττητη στο Euro η Αυστρία!

Με κεκτημένη ταχύτητα από τα προκριματικά του Euro θέλει να μπει η Αυστρία στα γήπεδα της Γαλλίας, άλλωστε ολοκλήρωσε αήττητη τις επίσημες υποχρεώσεις της με εννέα νίκες και μια ισοπαλία! Βέβαια, στην προηγούμενη συμμετοχή της στα τελικά της διοργάνωσης είχε μόλις ένα γκολ ενεργητικό και τρία παθητικό, με το Under 1.5 να βρίσκεται στο 2.60! Στον αντίποδα, η Ουγγαρία στα τρία τελευταία ραντεβού της με τους Αυστριακούς μετρά δυο νίκες και μια ισοπαλία, με το διπλό να τιμάται στο 5.50, ενώ την ισοπαλία στο 3.50! Βέβαια, η τελευταία της νίκη σε Euro... χάνεται το 1964 κι από τότε μετρά τρεις διαδοχικές ήττες. Ο άσος της Αυστρίας βρίσκεται στο 1.72! Θα καταφέρει να προκριθεί η Αυστρία στην επόμενη φάση τη διοργάνωσης; Στα τρία τελευταία μεγάλα τουρνουά που έδωσε το παρών είχε αποτύχει...Στα 6.4 κόρνερ το μέσο όρο των Αυστριακών ανα παιχνίδι, ενώ της Ουγγαρίας είναι στο 4.2!

Θα τα καταφέρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο να γίνει ο πρώτος παίκτης που σκοράρει σε τέσσερις διαφορετικές διοργανώσεις Euro; Να βρει δίχτυα απόψε απέναντι στους Ισλανδούς τιμάται στο 1.83! Οι Ιβηρες μπαίνουν στον χορό και στα δυο προηγούμενα παιχνίδια τους με Ισλανδούς είχαν ισάριθμες νίκες με συνολικό σκορ 8-4. Το Οver 2.5 προσφέρεται στο 2.30! Αυτή είναι η έβδομη συμμετοχή τους στη διοργάνωση, ενώ είχαν φτάσει τουλάχιστον στα ημιτελικά στις τέσσερις από αυτές! Να το κάνουν και πέμπτη φορά τιμάται στο 4.00! Για τον Φερνάντο Σάντος είναι η τρίτη συμμετοχή σε μεγάλο τουρνουά, είχε βρεθεί με την Ελλάδα στα προημιτελικά του Euro το 2012 και στους 16 του Μουντιάλ το 2014! Σε 5 από τα 8 ματς, η Πορτογαλία είχε μέσο όρο 9.5 κόρνερ! Πρώτη συμμετοχή σε Euro για την Ισλανδία, η οποία μέτρησε στα προκριματικά επτά Ν.G στα 10 ματς που έδωσε, σημείο που το βρίσκουμε στο 1.50.

 

Τελευταία Νέα