«Εκτός από Κονέ, κοιτάζει και Ταχτσίδη»

«Εκτός από Κονέ, κοιτάζει και Ταχτσίδη»

Νίκος Ρόλλας
«Εκτός από Κονέ, κοιτάζει και Ταχτσίδη»

bet365

Νέο ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός εκτός από την περίπτωση του Παναγιώτη Κονέ «παλεύει» και την περίπτωση του Παναγιώτη Ταχτσίδη...

Τα δίχτυα του στην ιταλική αγορά, ακόμη και για Έλληνες παίκτες έχει ρίξει ο Παναθηναϊκός. Μόνο που εκτός από την περίπτωση του Παναγιώτη Κονέ, τον οποίο δεδομένα θέλει ο Αντρέα Στραματσόνι στο «τριφύλλι», υπάρχει και άλλη μία. Αυτή του Παναγιώτη Ταχτσίδη...

Το TuttoMercatoWeb φέρνει το όνομα του διεθνή μέσου της Τζένοα και πάλι στο προσκήνιο με δημοσίευμά του, την Τρίτη το πρωί, το οποίο έχει τίτλο: «Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει την Serie A: Προσεγγίζει τον Κονέ, τσεκάρει τον Ταχτσίδη».

Σε αυτό γίνεται αναφορά στις επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη για τον Παναγιώτη Κονέ, ενώ για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη αναφέρει: «Η Ελληνική ομάδα προσπαθεί επίσης και για τον Ταχτσίδη, με τις επαφές-διαπραγματεύσεις να είναι πιθανό να ξεκινήσουν τις επόμενες εβδομάδες»

Στο τέλος του κειμένου μάλιστα γίνεται αναφορά και για τον Ονάζι της Λάτσιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα