Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Αγκιλάρ

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Αγκιλάρ

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Στην Αθήνα ο Αγκιλάρ

bet365

Ο ατζέντης του Ρομπέρτο, Μαριάνο Αγκιλάρ, είναι στην Αθήνα με τη λογική να λέει ότι θα μιλήσει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού τόσο για τον Ισπανό τερματοφύλακα όσο και για άλλες περιπτώσεις.

Δεδομένη θεωρείται η πρόθεση του Ρομπέρτο να βρει ομάδα στην Primera Division, ώστε να είναι κοντά στα παιδιά του. Στον Ολυμπιακό, φυσικά και σέβονται αυτό το γεγονός αλλά για να αφήσουν τον Ισπανό να φύγει θα πρέπει να έχουν στα χέρια τους μια πρόταση που να τους ικανοποιεί ή τουλάχιστον να είναι κοντά στα «θέλω» τους.

Ο μάνατζερ του, Μαριάνο Αγκιλάρ, είναι στην Αθήνα, με το «Γαύρο» να υποστηρίζει πως πέρα από τον Ρομπέρτο αντικείμενο συζήτησης θα είναι και λύσεις για την ενίσχυση του ρόστερ. Εξάλλου, ο εν λόγω ατζέντης εκπροσωπεί και τον Αλμπέρτο Μποτία..

Μένει να δούμε, λοιπόν, το κατά πόσο ισχύει το ενδιαφέρον της Εσπανιόλ και σε τι βαθμό για τον «φύλακα άγγελο» των «ερυθρόλευκων, ενώ θα φανεί κι αν οι πρωταθλητές Ελλάδας κάνουν ψώνια από τον συγκεκριμένο ατζέντη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα