Εξετάζει και Χατζάφι η ΑΕΚ

Εξετάζει και Χατζάφι η ΑΕΚ

Gazzetta team
Εξετάζει και Χατζάφι η ΑΕΚ

bet365

Την περίπτωση του Ιρανού διεθνούς, Εχσάν Χατζάφι, φαίνεται πως εξετάζει η ΑΕΚ για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνάς της.

Ο Εμάνουελ Ινσούα προτάθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες στην ΑΕΚ, ωστόσο, σύμφωνα με την «Ώρα», πέρα από τον 25χρονο Αργεντινό, η «Ένωση» εξετάζει και μία δεύτερη περίπτωση για τη θέση του αριστερού μπακ.

Πρόκειται για τον 26χρονο Ιρανό διεθνή της FSV Φρανκφούρτης, Εσχάν Χατζάφι, ο οποίος τη φετινή σεζόν μέτρησε 27 συμμετοχές και 2 τέρματα. Οι «κιτρινόμαυροι» φαίνεται πως έχουν παρακολουθήσει αρκετές φορές τον παίκτη και η άποψη που έχουν σχηματίσει είναι εξαιρετική, με την ταχύτητα και το επιθετικό στυλ παιχνιδιού να αποτελούν τα κύρια γνωρίσματά του.

Ο Χατζάφι δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Φρανκφούρτη για ακόμα ένα χρόνο, όμως ο υποβιβασμός της ομάδας του δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσει η υπόθεση, με την ΑΕΚ να παρακολουθεί πολύ στενά την περίπτωση του, καθώς μαζί με τον Ισνούα, εμφανίζονται ως οι δύο δύο πρώτες επιλογές για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα