Εξετάζει και Χατζάφι η ΑΕΚ

Εξετάζει και Χατζάφι η ΑΕΚ

Την περίπτωση του Ιρανού διεθνούς, Εχσάν Χατζάφι, φαίνεται πως εξετάζει η ΑΕΚ για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνάς της.    

Εξετάζει και Χατζάφι η ΑΕΚ

Ο Εμάνουελ Ινσούα προτάθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες στην ΑΕΚ, ωστόσο, σύμφωνα με την «Ώρα», πέρα από τον 25χρονο Αργεντινό, η «Ένωση» εξετάζει και μία δεύτερη περίπτωση για τη θέση του αριστερού μπακ.

Πρόκειται για τον 26χρονο Ιρανό διεθνή της FSV Φρανκφούρτης, Εσχάν Χατζάφι, ο οποίος τη φετινή σεζόν μέτρησε 27 συμμετοχές και 2 τέρματα. Οι «κιτρινόμαυροι» φαίνεται πως έχουν παρακολουθήσει αρκετές φορές τον παίκτη και η άποψη που έχουν σχηματίσει είναι εξαιρετική, με την ταχύτητα και το επιθετικό στυλ παιχνιδιού να αποτελούν τα κύρια γνωρίσματά του.

Ο Χατζάφι δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Φρανκφούρτη για ακόμα ένα χρόνο, όμως ο υποβιβασμός της ομάδας του δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσει η υπόθεση, με την ΑΕΚ να παρακολουθεί πολύ στενά την περίπτωση του, καθώς μαζί με τον Ισνούα, εμφανίζονται ως οι δύο δύο πρώτες επιλογές για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Best of internet