Φόρος τιμής σε παλαιμάχους και Περιστεριώτες ο Ατρόμητος (pic)

Φόρος τιμής σε παλαιμάχους και Περιστεριώτες ο Ατρόμητος (pic)

Νίκος Μαρούδας
Φόρος τιμής σε παλαιμάχους και Περιστεριώτες ο Ατρόμητος (pic)

bet365

Όπως ανακοινώθηκε την Δευτέρα (13/6), ο ΑΠΣ Ατρόμητος θα αποδώσει φόρο τιμής στους παλαιμάχους του συλλόγου για την προσφορά τους ως αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και στους αγωνιστές και τις αγωνίστριες του Περιστερίου στην Κατοχή και στην Αντίσταση.

Τους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές, καθώς και τους κατοίκους του Περιστερίου, που έδωσαν αγώνα την περίοδο της Κατοχής και της Εθνικής Αντίστασης θα τιμήσει ο ΑΠΣ Ατρόμητος. Το ποδοσφαιρικό τμήμα θα αποδώσει φόρο τιμής σε εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο Νέο Δημαρχείο της περιοχής των δυτικών προαστίων το Σάββατο (18/6).

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο ΑΠΣ Ατρόμητος Αθηνών, θεωρώντας χρέος του να αποδώσει φόρο τιμής τόσο στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την εθνική τους προσφορά ως Αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης όσο και στις Αγωνίστριες και στους Αγωνιστές της πόλης του Περιστερίου την περίοδο της Κατοχής και της Αντίστασης ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΤΕΣ στην εκδήλωση που διοργανώνει με θέμα «Ιστορικές Μνήμες».

Η εκδήλωση που τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Περιστερίου θα λάβει χώρα στο ΚΥΒΕ, Νέο Δημαρχείο Περιστερίου, Εθνάρχου Μακαρίου 1, το Σάββατο 18/6/2016, ώρα 18:30 μμ, με ομιλητές τους: Αντώνη Πατατανέ, πρόεδρο του ΑΠΣ Ατρόμητος Αθηνών, Βασιλική Αυγουστίνου, δικηγόρο και γενική γραμματέα του ΑΠΣ Ατρόμητος Αθηνών, Αλέξανδρο Κουτσομητόπουλο, πολιτικό επιστήμονα του Πανεπιστημίου Μονάχου και δημοσιογράφο, Σαράντο Θεοδωρόπουλο, δικηγόρο και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μουσικοχορευτικό πρόγραμμα του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

Γιατί, τότε οι νεκροί πεθαίνουνε, όταν τους λησμονάνε! (Κώστας Ουράνης -Ποιητής(1890-1953)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα