Ρυθμιστής για Πιάτι ο Κόστιτς!

Ρυθμιστής για Πιάτι ο Κόστιτς!

Δημήτρης Τομαράς
Ρυθμιστής για Πιάτι ο Κόστιτς!

bet365

Ο Σέρβος Φίλιπ Κόστιτς είναι αυτός που ρυθμίζει τις εξελίξεις για την αποχώρηση του Πάμπλο Πιάτι, τον οποίο προσπαθεί να κλείσει άμεσα ο Ολυμπιακός. Διαβάστε το γιατί.

Η Βαλένθια προσπαθεί να κλείσει τον 23χρονο εξτρέμ της Στουτγκάρδης για να καλύψει την θέση που θα αφήσει ο Πιάτι φεύγοντας. Ωστόσο το θέμα έχει... κολλήσει στις αξιώσεις των Γερμανών για τον Κόστιτς. Οι Ισπανοί δεν προτίθενται να τα παρατήσουν ενώ ο Αργεντίνος - που έχει και ισπανικό διαβατήριο - έχει ενημερωθεί πως θα αποχωρήσει είτε με δανεισμό είτε με πώληση. Γενικά η Βαλένθια έχει δείξει με κάθε τρόπο στον Πάμπλο Πιάτι πως θα τον βγάλει στο... σφυρί.

Μέχρι στιγμής η Βαλένθια δίνει 10 εκατ. ευρώ για τον Κόστιτς και η Στουτγκάρδη ζητάει 15. Ο Ολυμπιακός από την μεριά του συνεχίζει την προσπάθεια ώστε να... κλειδώσει το deal με τον παίκτη και τον σύλλογό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα