Πιάνιτς: «Forza Juve»! (vid)

Πιάνιτς: «Forza Juve»! (vid)

Πιάνιτς: «Forza Juve»! (vid)

bet365

Παίκτης της Γιουβέντους και επισήμως είναι πλέον ο Μίραλεμ Πιάνιτς, ο οποίος υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο.

Η συμφωνία ήταν δεδομένη εδώ και καιρό, με την μεταγραφή να θεωρείται σίγουρη από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Οι Μπιανκονέρι θα δώσουν στη Ρόμα το ποσό των 32 εκατ. ευρώ, αφού τα υπόλοιπα έξι από το ποσό της ρήτρας ανήκουν στον ποδοσφαιριστή και θα μπουν στο συμβόλαιο του, με τον Βόσνιο να υπογράφει για πέντε χρόνια και να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις από το Juventus Stadium.

«Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις εδώ, κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα, ένα σπουδαίο κλαμπ. Η ατμόσφαιρα στο Juventus Stadium είναι διαφορετική σε σχέση με άλλα γήπεδα. Το ξέραμε πάντα, όταν ερχόμουν ως αντίπαλος, ότι μας περίμενε ένα σκληρό ματς. Είμαι ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι από εδώ και πέρα θα φοράω τη φανέλα της Γιουβέντους. Ελπίζω ότι τα πράγματα εδώ θα συνεχίσουν να είναι σκληρά για τους αντιπάλους και ότι θα έχουμε πολλές επιτυχίες μαζί. Είναι σπουδαίο συναίσθημα και ελπίζω να σκοράρω, να παίξω καλά και να νικήσω. Θέλω να κάνω χαρούμενους τους οπαδούς της Γιούβε. Forza Juve»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα