Ψηλά στην λίστα του Παναθηναϊκού ο Μαβινγκά

Ψηλά στην λίστα του Παναθηναϊκού ο Μαβινγκά

Νίκος Αθανασίου
Ψηλά στην λίστα του Παναθηναϊκού ο Μαβινγκά

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.gr ο 25χρονος αριστερός μπακ που αγωνιζόταν δανεικός από την Ρούμπιν Καζάν στην Τρουά, είναι ψηλά στην λίστα του Παναθηναϊκού.

Η αποχώρηση του Ντάνιελ Πράνιτς αφήνει ένα κενό στην αριστερή πλευρά της αμυντικής γραμμής και αναγκάζει τους «πράσινους» να ψάξουν παίκτη για την συγκεκριμένη θέση. Στην λίστα που έχουν καταρτίσει οι άνθρωποι του «τριφυλλιού», ψηλά βρίσκεται ο Κρις Μαβινγκά που αγωνιζόταν δανεικός από την Ρούμπιν Καζάν στην Τρουά.

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού έχει επισημοποιηθεί στον παίκτη, ο οποίος βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Για να προχωρήσει όμως η υπόθεσή θα πρέπει πρώτα να λυθεί το συμβόλαιό που έχει με τους Ρώσους, καθώς αυτό ολοκληρώνεται το 2017. Το καλό για τους «πράσινους» είναι πως η Ρούμπιν δεν τον υπολογίζει και προτίθεται να τον αφήσει ελεύθερο, όμως ο 25χρονος άσος δεν σκοπεύει να δεχθεί κάτι τέτοιο αν πρώτα δεν λάβει ένα μέρος των χρημάτων που θα έπαιρνε μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Μαβινγκά γεννήθηκε στην Γαλλία, παίζοντας μεταξύ άλλων στις μικρές ομάδες της Παρί Σεν Ζερμέν και της Λίβερπουλ. Στους «κόκκινους» όμως ποτέ δεν κατάφερε να κερδίσει μία θέση στην ομάδα που αγωνίζεται στην Premier League, με αποτέλεσμα να παραχωρηθεί δανεικός στην Γκενγκ. Το 2011 η Ρεν πλήρωσε 1 εκατομμύριο για να τον πάρει και δύο χρόνια αργότερα τον πούλησε 5 εκατομμύρια στην Ρούμπιν. Ούτε και εκεί όμως κατάφερε να βρει μία θέση και παραχωρήθηκε κατά σειρά σε Ρεμς και Τρουά. Με την γαλλική ομάδα φέτος έγραψε συνολικά 23 συμμετοχές, έχοντας 1 ασίστ στο ενεργητικό του.

Σε διεθνές επίπεδο, έπαιξε σε όλες τις μικρές ομάδες της Γαλλίας, όμως βλέποντας οτι δεν θα έφτανε ποτέ στην ανδρών, αποφάσισε να δεχθεί την πρόταση του Κονγκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα