Έλληνας προπονητής στη Β΄ Σουηδίας!

Έλληνας προπονητής στη Β΄ Σουηδίας!

bet365

Ο ελληνικής καταγωγής Τίνο Κατσουλάκης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Σιριάνσκα έχοντας ως στόχο να την διατηρήσει στην Β΄ Σουηδίας.

Ο 44χρονος τεχνικός, ο οποίος στο παρελθόν εργάστηκε σε Σεντερτάλιε, Ακρόπολις αποδέχθηκε την πρόταση των «Ασσύριων», οι οποίοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της Superettan με μόλις δύο νίκες σε 12 ματς.

«Είμαι 44 ετών και έχω τρία παιδιά. Το πάθος μου στη ζωή είναι η οικογένεια μου και το ποδόσφαιρο. Εϊμαι πολύ παθιασμένος με το ποδόσφαιρο. Είναι κάτι που καίει μέσα μου και με ακολουθεί σε ολόκληρη την ζωή μου», τόνισε ο Κατσουλάκης, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ποδοσφαιρική φιλοσοφία του.

«Έχω πολύ πάθος και ένταση. Οι απαιτήσεις μου είναι αυξημένες από όλους. Περιμένω οι παίκτες να είναι αφοσιωμένοι και να έχουν επιθυμία για νίκη. Ακόμη και εκτός αγωνιστικού χώρου θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους, την ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα