Η Ισπανία υπερασπίζεται το «στέμα»

Gazzetta team
Η Ισπανία υπερασπίζεται το «στέμα»

bet365

Το πρώτο παιχνίδι της υπεράσπισης του τίτλου της, μετά το εφιαλτικό Μουντιάλ της Βραζιλίας, δίνει σήμερα η Ισπανία απέναντι στην Τσεχία. Τη Σουηδία των Μπεργκ και Ζλάταν αντιμετωπίζει η Ιρλανδία, σπουδαίο παιχνίδι το Βέλγιο – Ιταλία.

Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ισπανία, μετά το απογοητευτικό Μουντιάλ και τον αποκλεισμό από τη φάση των ομίλων, θέλει να δείξει πως ήταν απλά μια κακή παρένθεση αυτό που συνέβη πριν από μια διετία στη Βραζιλία. Η νίκη των «φούριας ρόχας» απέναντι στους Τσέχους στην Τουλούζ, στο 1,44. Η θέληση για καλό ποδαρικό πάντοτε υπάρχει, ωστόσο, η ομάδα του Βιθέντε ντελ Μπόσκε απέτυχε στις προηγούμενες τρεις πρεμιέρες σε μεγάλη διοργάνωση να πάρει το θετικό αποτέλεσμα! Αν υπάρχουν στιγμές που η παράδοση αποδεικνύεται καθοριστική, τότε η νίκη των Τσέχων βρίσκεται στο 8,50 και η ισοπαλία στο 4,33.

Κόντρα σε μια τόσο ποιοτική ομάδα όπως είναι η Ισπανία, το σύνολο του Πάβελ Βρμπα θα πρέπει ν' ανησυχεί για τα μετόπισθεν, όπου στα προκριματικά δεν κατάφερε να κρατήσει ούτε μια φορά ανέπαφη την εστία του! Οι Ίβηρες, ωστόσο, δεν είναι ομάδα που... πατάει συνεχώς το γκάζι, οπότε, το Under 2,5 δίνεται στο 1,75. Στα μεταξύ τους, οι Τσέχοι έχουν καταφέρει μόλις μια φορά να πετύχουν γκολ και το ενδεχόμενο του N/G, δηλαδή να ... κουνηθούν τα δίχτυα μονάχα μιας εστίας, είναι στο 1,61. Αν όμως και οι δύο ομάδες πανηγυρίσουν γκολ, τότε το G/G το βρίσκουμε στο 2,20.

Η Σουηδία αντιμετωπίζει την Ιρλανδία, με τον Ζλάταν να καθοδηγεί την εθνική ομάδα της πατρίδας του και τη νίκη να εντοπίζεται στο 2,35. Μάλιστα, δεδομένου πως οι Ιρλανδοί έχουν σημειώσει μόλις μια νίκη σε τελική φάση Euro, το 1988, το θετικό αποτέλεσμα των Σουηδών από ημίχρονο υπάρχει στο 3,70.

Μαζί με τον Μάρκους Μπεργκ, ο Ιμπραΐμοβιτς θα έχει την ευθύνη του σκοραρίσματος, ωστόσο, δεν ήρθε γκολ στα τρία από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια κόντρα στην Ιρλανδία, με το Under 2,5 στο 1,45 για το σημερινό ματς.

Ιδιαίτερες είναι οι επιδόσεις του Ρόμπι Κιν σε αυτή την κόντρα, με τον έμπειρο φορ να έχει πετύχει δύο γκολ σε τρεις εμφανίσεις στο αρχικό σχήμα και το γκολ του οποιαδήποτε στιγμή είναι στο 3,80. Λίγο πιο κάτω, βρίσκουμε και τον Μάρκους Μπεργκ με το 3,60, ενώ, όποιος θέλει να στηρίξει τον Ζλάταν, θα το κάνει στο 2,45.

Ιταλία και Βέλγιο αναμετρώνεται σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια και οι δύο ομάδες... ασχολούνται πολύ με το γκολ. Είναι χαρακτηριστικό πως στις τελευταίες πέντε μεταξύ τους αναμετρήσεις, έχουν επιτευχθεί 3,6 γκολ ανά αγώνα, οπότε κοιτάζοντας το Over 2,5 το βρίσκουμε στο 2,50 και το Over 3,5 στο 4,75.

Η συγκεκριμένη «φουρνιά» των Βέλγων θεωρείται από τις πιο ταλαντούχες, ωστόσο, θα πρέπει να το αποδείξουν στο χορτάρι, αφού, η εθνική ομάδα της χώρας, έχει ηττηθεί στα πέντε από τα τελευταία εφτά ματς σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Έτσι, η νίκη της Ιταλίας βρίσκεται στο 3,20, ενώ, σε περίπτωση στήριξης του συνόλου του Μαρκ Βίλμοτς που έχει κερδίσει τα δύο πρώτα ματς στα προηγούμενα Euro, η απόδοση του άσου είναι στο 2,50.

Με μόλις δύο ήττες από τα 21 παιχνίδια σε τελική φάση της διοργάνωσης, η «σκουάντρα ατζούρα», έχοντας μετρήσει 10 νίκες και 9 ισοπαλίες, «παίρνει» και τη διπλή ευκαιρία, η οποία είναι στο 1,50.

 

Τελευταία Νέα