Στέλνει και εγγράφως το stop για διαιτησία για Λίγκα η UEFA

Δημήτρης Τομαράς
Στέλνει και εγγράφως το stop για διαιτησία για Λίγκα η UEFA

bet365

H UEFA πρόκειται να στείλει και εγγράφως το stop για τις προτάσεις της Super League για την διαιτησία για τη νέα χρονιά.

Είναι γνωστό πως το πρότζεκτ που πρότεινε ο Χρήστος Πανόπουλος για την διαιτησία στην Λίγκα, εκπροσωπώντας την κίνηση των 12, δεν θα μπορούσε να γίνει πράξη. Η UEFA έβαλε stop στον συγκεκριμένο τρόπο διαχείρισης και μάλιστα θα το στείλει αυτό και εγγράφως στην ΕΠΟ. Από την Ομοσπονδία σε σχέση με τα όσα έχει δηλώσει ο ισχυρός άνδρας της Ξάνθης αναφέρουν πως ορισμένα πράγματα που ζητάει είναι απλά μη υλοποιήσιμα και πως το γνώριζε αυτό εξαρχής... Επίσης υπάρχει η απορία για το γεγονός πως δήλωσε ότι η ΕΠΟ του είπε... όχι σε όλα, κάτι που δεν ισχύει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα