Αυτός είναι ο Ματέους (vids)

Αυτός είναι ο Ματέους (vids)

Αυτός είναι ο Ματέους (vids)

bet365

Το Gazzetta.gr (ξανά) παρουσιάζει τον Βραζιλιάνο Ματέους, που έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ και αναμένεται να αποτελέσει την τέταρτη φετινή μεταγραφή του «Δικεφάλου».

Μια πρώτη δόση για το ποιος είναι ο Ματέους, που έχει κλείσει στον ΠΑΟΚ, είχατε πάρει, μέσα από το Gazzetta.gr, από τις 4 Ιουνίου, πάμε να δούμε πιο αναλυτικά το ποιος είναι ο Ματέους Λέιτε Νασιμέντο και με ζωντανές εικόνες.

Ο Βραζιλιάνος το χειμώνα του 2011 άφησε την Μπράγκα και πήρε μεταγραφή, μαζί κι ένα πολύ καλύτερο συμβόλαιο, στην Ντνίπρο. Έμεινε μέχρι και φέτος όταν τα τεράστια οικονομικά προβλήματα της ομάδας από το Ντνιπροπετρόφσκ την έφεραν φάτσα με την καταστροφή και τη διάλυση, αποφασίζοντας να λύσει όλα τα μεγάλα συμβόλαια.

Ο τελικός απολογισμός του Ματέους με τη φανέλα της ΦΚ Ντνίπρο Ντνιπροπετρόφσκ ήταν άκρως εντυπωσιακός:

197 επίσημα παιχνίδια, 62 γκολ, 42 ασίστ.

Νούμερα που δεν τα βρίσκεις και πολύ εύκολα…

Η εκρηκτικότητα είναι το μεγαλύτερο προσόν του. Στηρίζει πολλά και στην τεχνική, αλλά η έκρηξη μέσα στο παιχνίδι τον κάνει να ξεχωρίζει και να εντυπωσιάζει.

Η συνεργασία του με τον βασικό σέντερ φορ της Ντνίπρο, Ζουζούλια, μέχρι και την περσινή περίοδο είχε φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα για την ομάδα του Μάρκεβιτς. Κυρίως όταν ο Ματέους έπαιζε ως δεύτερος φορ.

Ο Βραζιλιάνος σκοράρει και με το κεφάλι, όπως είχε κάνει στο περσινό ντέρμπι εναντίον της Ντιναμό Κιέβου.

Μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης, ειδικά στο «4-3-3» που θέλει ο Ίβιτς, αλλά το… καλό του πόδι είναι το αριστερό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα