Κοντά σε Ζαραδούκα η Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Κοντά σε Ζαραδούκα η Κέρκυρα

bet365

Μια ανάσα από την απόκτηση του έμπειρου αριστερού μπακ βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, οι Φαίακες. Έτοιμη να προχωρήσει στην τρίτη της μεταγραφή είναι η Κέρκυρα!

Η ομάδα του Ιονίου, μετά την απόκτηση του Ναζίμ, αλλά και την προφορική συμφωνία με τον Γεωργίου, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr βρίσκεται μια ανάσα και από την απόκτηση του Γιάννη Ζαραδούκα. Με την επιστροφή του Μιχάλη Γρηγορίου από την Λατινική Αμερική, ο σχεδιασμός της Κέρκυρας μπήκε μπροστά για τα καλά! Τις τελευταίες μέρες οι Φαίακες βρίσκονταν σε επαφές με τον Γιάννη Ζαραδούκα.

Ο 30χρονος αριστερός μπακ έχει μείνει ελεύθερος εδώ και καιρό από την Ξάνθη και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Όπως όλα δείχνουν αυτός θα είναι η Κέρκυρα. Η ομάδα του Ιονίου από το βράδυ του Σαββάτου βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον άλλοτε μπακ των Ολυμπιακού και Πλατανιά. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του gazzetta.gr, δεν αποκλείεται ο ποδοσφαιριστής να δώσει τα χέρια με τους Επτανήσιους μέχρι την Τρίτη και να ανακοινωθεί.

Το who is who

Ο Γιάννης Ζαραδούκας, έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, απ' όπου το 2008 έμεινε ελεύθερος και μετά τους δανεισμούς σε Μαρκό, Κορωπί και Πανσερραϊκό συνέχισε την καριέρα του στον Εθνικό. Εκεί τον ανακάλυψε ο Ολυμπιακός Βόλου ο οποίος τον απέκτησε το καλοκαίρι του 2009.

Εκεί πραγματοποίησε δύο εξαιρετικές χρονιές και έγινε... μήλον της έριδος για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό! Τελικά κατέληξε στον Πειραιά, χωρίς όμως να βρει θέση βασικού με αποτέλεσμα να φύγει δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα και την επόμενη χρονιά στον Άρη. Το 2013 έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και συνέχισε την καριέρα του στον Αστέρα Τρίπολης .

Στους Αρκάδες όμως έμεινε μόλις για ένα εξάμηνο, πριν βρεθεί τον Ιανουάριο του 2014 στον Πλατανιά στον οποίο έμεινε για ενάμιση χρόνο, αγωνιζόμενος συνολικά 27 φορές. Πέρσι βρέθηκε στην Ξάνθη, αλλά δεν είχε αρκετό χρόνο συμμετοχής, ολοκληρώνοντας την χρονιά με μόλις 4 συμμετοχές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα