Ο Ολυμπιακός στο Copa America (pics)

Ο Ολυμπιακός στο Copa America (pics)

Τα μέλη της σχολής του Ολυμπιακού από το Σικάγο παρακολούθησαν τον αγώνα Αργεντινή - Παναμάς και αποθέωσαν τον Λιονέλ Μέσι. 

Ο Ολυμπιακός στο Copa America (pics)
Δυναμική παρουσία είχε η σχολή του Ολυμπιακού από το Σικάγο στο Copa America. Μια από τις πόλεις που έχουν επιλεγεί για την διοργάνωση που κλείνει φέτος 100 χρόνια ζωής είναι και το Σικάγο και όπως ήταν φυσικό ο Ολυμπιακός "φώναξε" παρών μέσω της σχολής του! 
 
Ο επικεφαλής Γιάννης Κοσμάς μαζί με άλλα μέλη βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Αργεντινής με τον Παναμά ο οποίος έληξε με σκορ 5-0 υπέρ της πρώτης ομάδας. Οι χιλιάδες θεατές δεν σταμάτησαν στιγμή να αποθεώνουν τον Λιονέλ Μέσι ο οποίος δεν ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα και όταν εισήλθε στο γήπεδο και πέτυχε και τρία γκολ όλοι φώναζαν το όνομα του. Ενδεικτικά είναι τα λόγια του κ. Γιάννη Κοσμά: "Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Ήταν στον πάγκο ο Μέσι και τον αποθέωναν συνεχώς. Όταν μπήκε ο κόσμος ήταν όρθιος για 6 λεπτά! Τρομερό. Όλοι εδώ στηρίζουν τον Μέσι. Είμαστε υπερήφανοι που εκπροσωπούμε τον Ολυμπιακό στο Σικάγο και σε τόσο μεγάλα γεγονότα". Η σχολή Σικάγο ξεπερνάει τα 300 παιδιά εκ των οποίων τα περισσότερα έχουν ρίζες από την Λατινική Αμερική. 

Best of internet