H AEK ανακοίνωσε τον Τσιγκρίνσκι!

H AEK ανακοίνωσε τον Τσιγκρίνσκι!

Γιώργος Τσακίρης
H AEK ανακοίνωσε τον Τσιγκρίνσκι!

bet365

Πανηγυρική επιβεβαίωση του gazzetta.gr για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος είναι πλέον παίκτης της ΑΕΚ!

Το gazzetta.gr ήταν το Μέσο που αποκάλυψε το ενδιαφέρον της Ενωσης για τον 29χρονο Ουκρανό κεντρικό αμυντικό ενώ την Παρασκευή είχαμε και δήλωση του, στην οποία επιβεβαίωνε ότι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Αυτή, τελικά, οριστικοποιήθηκε το Σάββατο, με τον Τσιγκρίνσκι να υπογράφει το συμβόλαιο του και να ανακοινώνεται από την Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ για 2+1 χρόνια!

«H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ουκρανού διεθνούς αμυντικού Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι με συμβόλαιο δύο ετών με δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο. Η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί όταν αποσταλεί από τον προηγούμενο σύλλογο του ποδοσφαιριστή το έγγραφο αποδέσμευσης».

«Εγώ και ο... Ριβάλντο»!
Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ, στην επίσημη ιστοσελίδα της Ενωσης, ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός είπε τα εξής.

«Πριν από περίπου ένα μήνα έμαθα για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και ήταν μια πολύ καλή επιλογή για μένα, διότι είναι ένας σύλλογος με πολύ καλό επίπεδο και μεγάλες φιλοδοξίες. Ξέρω ότι ήρθα σε μια ομάδα που βάζει πάντα υψηλούς στόχους και ανυπομονώ να αρχίσει η προετοιμασία και να ενταχθώ στο νέο μου περιβάλλον.

Ξέρω ότι είμαι ο τέταρτος πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα που υπογράφει στην ΑΕΚ, μετά τον Ντράγκαν Τσίριτς, τον Ριβάλντο και τον Εϊντούρ Γκουντγιόνσεν. Χαίρομαι που το όνομά μου είναι σε μια λίστα με τόσο αξιόλογους ποδοσφαιριστές.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στη Ντνίπρο είχα πλήρη αγωνιστική δράση, αλλά είχα και διαστήματα στο παρελθόν με προβλήματα. Στην ΑΕΚ θέλω να γίνω αναντικατάστατος και να κάνω το όνομά μου να ακουστεί και πάλι».

«Ορεξη για νίκες και τίτλους»
Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση από την ΑΕΚ, ο Τσιγκρίνσκι μίλησε στους δημοσιογράφους και είπε τα ακόλουθα...

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην Ελλάδα και την ΑΕΚ. Είναι για μένα ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Πέρασα από κάποιες μεγάλες ομάδες και η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Ήρθα για νίκες. Πολλές νίκες. Παντού νίκες! Πάντα έπαιζα σε υψηλό επίπεδο και σε όσες ομάδες έχω πάει έχω κερδίσει. Ξέρω για την ΑΕΚ ότι είναι πολύ μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Ξέρω την ιστορία της. Πως είχε κάποια προβλήματα και τώρα θέλει να κάνει μια μεγάλη ομάδα. Ο πρόεδρος τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Θέλει να κάνει μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα και να παλέψει για το πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Ήξερα ότι έχουν παίξει εδώ ο Ριβάλντο, ο Γκούντγιοσνεν. Θέλω να κερδίζω κάθε αγώνα.

Ένας παίκτης δεν κερδίζει. Κερδίζει η ομάδα. Και εγώ ήρθα εδώ να βοηθήσω την ομάδα, να πάρω νίκες, να πάρω Κύπελλα, να πάρω πρωταθλήματα. Το σημαντικό είναι ότι με φώναξε ο σύλλογος. Μου μίλησαν όλοι και ο πρόεδρος, off the record. Αν δουλέψουμε σκληρά θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Εχω πολλή όρεξη για να κερδίζω. Έπαιξα στη Σαχτάρ, τη Μπαρτσελόνα, αλλά ήρθα από τη Ντνίπρο που έπαιξε πριν ένα χρόνο τελικό Europa League. Ήρθα εδώ για να αποδείξω ότι έχω πολλή δύναμη για να παίξω σε υψηλό επίπεδο.

Προσωπικά δεν ξέρω τον προπονητή (σ.σ Κετσπάγια) αλλά έχω ακούσει καλά λόγια και όταν έπαιζε ποδόσφαιρο και τώρα ως προπονητή. Πιστεύω πριν την προετοιμασία θα έχουμε ένα ραντεβού. Το θέμα είναι τώρα να δουλέψουμε. Τώρα όλοι μαζί να σκεφτούμε την ευκαιρία της Ευρώπης. Οπότε και ο προπονητής και όλη η ομάδα να κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα