Μεγάλα σαββατιάτικα ραντεβού!

Gazzetta team
Μεγάλα σαββατιάτικα ραντεβού!

bet365

Τρία τα σημερινά ραντεβού στο Euro και ο Ιούνιος έγινε ήδη πιο καυτός! Μεγάλα ματς στη Γαλλία και η αγωνία στο... κόκκινο!

Μετά το απίθανο γκολ του Παγιέ και τη νίκη θρίλερ της Γαλλίας, το Euro μπαίνει σε φουλ ρυθμού! Ενα μεγάλο ματς απόψε στα γήπεδα της Γαλλίας, όπου η Αγγλία αντιμετωπίζει τη Ρωσία! Οι Βρετανοί δεν έχουν κερδίσει ποτέ σε πρεμιέρα Euro, έχοντας τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Στο 3.20 βρίσκεται η ισοπαλία και στο 4.75 το διπλό! Βέβαια, τα Λιοντάρια πήγαν στα τελικά της διοργάνωσης, έχοντας το απίστευτο... 10 στα 10 και ο αποψινός άσος είναι στο 1.90! Τα τέσσερα από τα έξι τελευταία γκολ των Αγγλων σε Euro μπήκαν από στημένα, τρία από κόρνερ κι ένα από φάουλ. Ο ψηλός Σμόλινγκ να βρει δίχτυα είναι στο 4.50! Οι Ρώσοι έχουν κρατήσει μόλις δυο φορές ανέπαφη την εστία τους σε 15 παιχνίδια για τα τελικά Εuro (με Ελλάδα και Σουηδία το 2008), με το Οver να βρίσκεται στο 2.40! Στις δυο τελευταίες πρεμιέρες της, η Ρωσία ηττήθηκε 4-1 από την Ισπανία και με το ίδιο σκορ κέρδισε την Τσεχία με το G.G. να είναι στο 2.15!

Ουαλία - Σλοβακία και ξυπνούν αναμνήσεις για τον Γκάρεθ Μπέιλ, αφού το πρώτο τέρμα του με την Εθνική το είχε πετύχει απέναντι στους Σλοβάκους τον Οκτώβρη του 2006! Δυο είναι τα ραντεβού τους κι έχουν σημειωθεί συνολικά 13 γκολ, 5-2 είχε κερδίσει στην Τρνάβα η Ουαλία, ενώ είχε διασυρθεί στο Κάρντιφ με 5-1. Το Over 2.5 είναι στο 2.75! Ο σταρ της Ρεάλ συμμετείχε σε 9 από τα 11 γκολ των Ουαλών στα προκριματικά και να βρει δίχτυα κι απόψε τιμάται στο 2.50! Αλλωστε, επιχείρησε 52 σουτ στα προκριματικά, περισσότερα από κάθε άλλον παίκτη! Πρώτος σε ασίστ των προκριματικών ο Βάις με 6, ενώ οι Σλοβάκοι πέτυχαν 17 γκολ! Το G.G θα το βρείτε στο 2.20!

Αλβανία - Ελβετία στο πρώτο ραντεβού της ημέρας και για τους Αετούς είναι ιστορικό, αφού είναι και το πρώτο σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο άσος για την ομάδα του Ντε Μπιάζι τιμάται στο 5.50. Βέβαια, σε εξι αναμετρήσεις με την Ελβετία δεν έχει καταφέρει να κερδίσει, έχοντας 5 ήττες (1.80) και μια ισοπαλία. Πάντως οι Ελβετοί μετρούν μόλις μια νίκη σε εννέα αναμετρήσεις για το Euro, 2-0 κόντρα στους Πορτογάλους, ενώ δεν έχουν κερδίσει ποτέ σε πρεμιέρα, έχοντας δυο ισοπαλίες (3.25) και μια ήττα. Οι Αλβανοί σκόραραν τα λιγότερα γκολ στη διοργάνωση, επτά τέρματα σε επτά 90λεπτα και το Under 2.5 θα το βρούμε στο 1.45. Ο Σακίρι είναι ο παίκτης που έχει βρει δίχτυα και στις δυο αναμετρήσεις κόντρα στην Αλβανία, να το κάνει και τρίτη φορά προσφέρεται στο 3.40!

 

Τελευταία Νέα