Στην Αθήνα ο Τσιγκρίνσκι

Στην Αθήνα ο Τσιγκρίνσκι

Gazzetta team
Στην Αθήνα ο Τσιγκρίνσκι

bet365

Εντός του σαββατοκύριακου αναμένεται να κλείσει η μεταγραφή του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στην ΑΕΚ αφού ήρθε στην Αθήνα την Παρασκευή για ιατρικές εξετάσεις.

Ο 29χρονος Ουκρανός κεντρικός αμυντικός ήταν στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα για διακοπές και προφανώς κατά την παραμονή του εδώ είχε και συζητήσεις με την Ενωση. Ο Τσιγκρίνσκι επέστρεψε για λίγο στην πατρίδα του και την Παρασκευή ταξίδεψε στην Αθήνα για τις ιατρικές εξετάσεις προκειμένου οι Κιτρινόμαυροι να είναι σίγουροι ότι είναι όλα ΟΚ.

Μέσω της δήλωσης του στο gazzetta.gr ο Τσιγκρίνσκι ουσιαστικά προανήγγειλε την μεταγραφή του στην ΑΕΚ, αρκεί φυσικά οι ιατρικές εξετάσεις να είναι καθαρές και να οριστικοποιηθεί το deal μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα