Η θέση των μεγάλων

Φώτης Καρακούσης
Η θέση των μεγάλων

bet365

Ο Χρήστος Πανόπουλος ζήτησε και την παρέμβαση των μεγάλων στο θέμα της διαιτησίας και της κόντρας με την ΕΠΟ. Ποια είναι η θέση των τεσσάρων ομάδων.

Έχουμε βαρεθεί το τελευταίο διάστημα να γράφουμε για το περιβόητο σημείο μηδέν που έχει φτάσει το ποδόσφαιρό μας, αλλά από την άλλη κάθε φορά βρίσκεται και κάτι άλλο για να ανεβάσει την αδρεναλίνη και να επαναφέρει το άγχος. Μετά το Κύπελλο και τα όσα έγιναν μέχρι τελικά να διεξαχθεί, σειρά παίρνει η αγωνία για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Και ναι μπορεί ακόμα να είναι πολύ νωρίς μέχρι την πρώτη σέντρα, αλλά από την στιγμή που δεν βρέθηκε λύση στο θέμα της διαιτησίας και ο Χρήστος Πανόπουλος ξεκαθάρισε πως οι 12 δεν πρόκειται να κατέβουν στο πρωτάθλημα, αν η Ομοσπονδία δεν κάνει πίσω στις προτάσεις για διαιτησία.

Στην συνέχεια ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης και ο άνθρωπος που ουσιαστικά ξεκίνησε αυτή την κίνηση των 12 απηύθυνε έκκληση στους μεγάλους (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ), αναφέροντας τα εξής: «Πλέον η μπάλα είναι στους μεγάλους, για να τοποθετηθεί ο καθένας πάνω σ’ αυτό που έχουν αποφασίσει και οι 16 ομάδες. Αν οι τέσσερις ομάδες έχουν διαφορετική γνώμη θα το σεβαστούμε σαν γνώμη, αλλά εμείς συμμετοχή σ’ αυτό το πρωτάθλημα δεν πρόκειται να έχουμε. Δεν θέλουμε πόλεμο με κανένα, έρωτα θέλουμε να κάνουμε».

Όπως αναφέρει και ο Χρήστος Πανόπουλος το... μπαλάκι είναι στην πλευρά των τεσσάρων ομάδων. Ποιες είναι οι αντιδράσεις τους.

Παναθηναϊκός: «Χρειάζονται αλλαγές στο θέμα της διαιτησίας και της αξιοπιστίας»

Στο «τριφύλλι» αυτό που έβγαινε μετά και την τοποθέτηση του Χρήστου Πανόπουλου ήταν πως «ο Παναθηναϊκός εδώ και καιρό έχει σταθερή άποψη για τα όσα πρέπει να συμβούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο». Οι «πράσινοι» θεωρούν πως χρειάζονται άμεσες αλλαγές στην δομή του αθλήματος και ειδικά στο θέμα της διαιτησίας και της αξιοπιστίας του προϊόντος.

Στήριξη από τον ΠΑΟΚ

Στον «δικέφαλο του βορρά» τάχθηκαν απόλυτα υπέρ της κίνησης των 12 ξεκαθαρίζοντας πως «Στον ΠΑΟΚ στηρίζουν απόλυτα τις κινήσεις των 12».

ΑΕΚ: «Υπέρ σε όποια κίνηση γίνεται για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα του ποδοσφαίρου»

Στην Ένωση δεν έκαναν κάποιο συγκεκριμένο σχόλιο για την σημερινή τοποθέτηση της κίνησης των 12, ωστόσο αυτό που υπάρχει είναι ότι «στην ΑΕΚ η θέση είναι συγκεκριμένη και έχει εκφραστεί εδώ και αρκετό καιρό. Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκαθαρίζουν πως όποια κίνηση γίνεται στην κατεύθυνση να καθαρίσει το ποδόσφαιρο και να διορθωθούν τα κακώς κείμενα στο ελληνικό πρωτάθλημα, τάσσονται απόλυτα υπέρ της».

Ολυμπιακός: «Στηρίζουμε όποιες προτάσεις είναι για το καλό της αναβάθμισης του ποδοσφαίρου»

Και στον Ολυμπιακό δεν θέλησαν να πάρουν συγκεκριμένη θέση για τα όσα ανέφερε ο Χρήστος Πανόπουλος, ωστόσο οι Πειραιώτες στο παρελθόν είχαν ξεκαθαρίσει πως «ότι προτάσεις είναι για το καλό και την αναβάθμιση του αθλήματος τις στηρίζουμε. Και ότι γενικά έχουμε κάνει προτάσεις για την βελτίωση του ποδοσφαίρου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα